نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

  1. #1

    درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    سلام
    کسی هست که بتونه به من کمک کنه.
    یه روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی بر اساس مقدار آنها میخواستم (مثل فیلتر کردن فیلد ها در Access) کسی میتونه کمکم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    سلام
    مثال بزن
    بر اساس مثلا سن با چی ......

  3. #3

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    مثلا فیلد مدرک تحصیلی از بانک اطلاعاتی رو فیلتر کنه و فقط اونایی که توی check list box تیک خوردن رو نمایش بده مثلا اونهایی که مدرک تحصیلیشون دیپلمه یا اونایی که مدرک تحصیلیشون از فوق لیسانس یا دکترا دارند. یه چیز مثل این عکس که تو اکسسه ولی من میخوام تو برنامه خودم پیاده سازی کنم حالا با شئ office . word َو Access یا هر روش دیگه ای:

  4. #4

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    کسی نبود که بتونه کمک کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    سلام.
    از دستور IN در Select خودتون استفاده کنید و لیست عبارات مورد نظرتون رو بهش بدید:
    select * from TblUsers where FirstName IN(N'رضا',N'اکبر')

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    ولی من میخوام که لیست عبارات رو از check list box خودش برداره چه یکی باشه چه چند تا مثلا اگه علی و رضا و محمد رو تیک زد اطلاعات افراد با این اسامی رو نشون بده.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    اینطور بنویسید :
    string s = "";
    for (int i = 0; i < checkedListBox1.CheckedItems.Count; i++)
    {
    s += "'" + checkedListBox1.CheckedItems[i].ToString()+ "',";
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\md2008;database = Test1;Integrated Security = True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from TblUser where UserName IN("+ s + ")", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: درخواست روش یا کنترلی برای فیلتر کردن فیلدهای بانک اطلاعاتی

    خیلی ممنون از کمکتون.

تاپیک های مشابه

  1. کنترلی برای وارد کردن ساعت
    نوشته شده توسط sharpboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. راهنمایی برای درست کردن یک بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط vahid_d_0101 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 22:43 عصر
  3. پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 12:26 عصر
  4. راهنمایی برای درست کردن یک بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط vahid_d_0101 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 11:30 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1383, 08:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •