نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

  1. #1

    Smile ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    سلام
    من از Visual studio 2012 دارم استفاده می کنم که یک پروژه وب رو پیش ببرم
    تو یک قسمت از checkboxlist استفاده کردم که گزینه هاش از یک جدول از دیتابیس لود می شه و برای کاربر نمایش داده می شه و بعد از انتخاب کاربر تو یه جدول دیگه جواب ها ذخیره می شه

    حالا برای ویرایش می خوام کاربر دوباره به همون صورت تیک خورده گزینه هاش رو ببینه که بتونه راحت ویرایشش رو انجام بده

    ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنمایی ای در این زمینه بهم بکنه

    جدول شماره 1: (جدولی که Checkboxlist از اون ساخته می شه)

    1.jpg

    Checkboxlist که کاربر گزینه ها رو انتخاب می کنه:
    2.JPG

    جدولی که جواب گزینه ها در اون ذخیره شده:
    3.JPG

    این هم کدی که جواب ذخیره شده رو از هم جدا می کنه
    string mainstream = elements.NewsGroup;
    string[] split = mainstream.Split(new char[] {(',')});



  2. #2

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    خوب اینکه سادست باید مقدار چک باکسو با رکورد مقدار بدی

  3. #3

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    این کار رو به چه صورت می تونم انجام بدم؟
    آخه از اونجایی که اطلاعات داره به صورت دینامیک از دیتابیس خونده می شه به طور مستقیم به text چک باکس لیستم دسترسی ندارم پس نمی تونم جواب ها رو مقایسه کنم و نمی دونم چطور با ایندکس چک باکس ها می تونم مقدار چک باکس ها رو True کنم

  4. #4

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    man web form kar nakrdam vali to win form mitoni az data table kheili rahaht begi

    for(int i=0;i<dataTabl.Rows.count;i++)
    {
    CheakBox cheak=new CheakBox();
    .....
    cheak.Cheaked=convert.toBoolean(dataTable.Rows[i]["esme soton"]);
    }

  5. #5

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    نه متاسفانه در وب جواب نمی ده

  6. #6

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    میشه یکم توضیح بدی که چرا ج نمیده آرایه که جواب میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    850

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    سلام
          SqlCommand cmd= new SqlCommand();
    cmd = new SqlCommand("INSERT INTO Table1 (titel ) VALUES(@p1)");

    cmd.Parameters.AddWithValue("@p1",checkBox1.Checke d );

    //title
    //مقدار بولین است
    //Table1
    //نام جدول است
    cmd.ExecuteNonQuery();

  8. #8

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام
          SqlCommand cmd= new SqlCommand();
    cmd = new SqlCommand("INSERT INTO Table1 (titel ) VALUES(@p1)");

    cmd.Parameters.AddWithValue("@p1",checkBox1.Checke d );

    //title
    //مقدار بولین است
    //Table1
    //نام جدول است
    cmd.ExecuteNonQuery();
    مرسی از کمکتونولی اگه بشه البته اگه زحمت نباشه یبا سوالو بخونین

  9. #9

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    میشه یکم توضیح بدی که چرا ج نمیده آرایه که جواب میده
    معمولا در این موارد ایراد نمی گیره ولی چیزی هم ست نمی کنه....برای خودم هم عجیبه

  10. #10

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    بنام خدا
    سلام

    به نظر من اول بیا اون اطلاعات رو از بانک بخون(همون گروه خبری رو) و در یک متغیر قرار بده

    بعد روی اون متغیره مقایسه انجام بده مثلا اگر X برابر فرهنگی بود تیک چک باکس فرهنگی رو بذار همینجور تا آخر

    چنین چیزی

     SqlDataReader reader = cmm.ExecuteReader();
    string str_title = "";
    if (reader.Read())
    {
    str_title = reader["NewsGroupTitle"].Tostring();
    }
    if (str_title == "فرهنگی")
    {
    Ch_Farhangi.Checked= true;
    }
    else if (str_title == "سیاسی")
    {
    ......
    }
    .
    .
    .


    همگی موفق باشید

  11. #11

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    اصلا هیشکی انگار جوابارو نمی خونه خوب منم بهشون گفتم از دیتا تیبل این کارو انجام بده ای خدا عجل....

  12. #12

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sgh_programer مشاهده تاپیک
    بنام خدا
    سلام

    به نظر من اول بیا اون اطلاعات رو از بانک بخون(همون گروه خبری رو) و در یک متغیر قرار بده

    بعد روی اون متغیره مقایسه انجام بده مثلا اگر X برابر فرهنگی بود تیک چک باکس فرهنگی رو بذار همینجور تا آخر

    چنین چیزی

     SqlDataReader reader = cmm.ExecuteReader();
    string str_title = "";
    if (reader.Read())
    {
    str_title = reader["NewsGroupTitle"].Tostring();
    }
    if (str_title == "فرهنگی")
    {
    Ch_Farhangi.CheckAlign = true;
    }
    else if (str_title == "سیاسی")
    {
    ......
    }
    .
    .
    .


    همگی موفق باشید
    نقل قول نوشته شده توسط C#‎‎‎_best_Programmer مشاهده تاپیک
    اصلا هیشکی انگار جوابارو نمی خونه خوب منم بهشون گفتم از دیتا تیبل این کارو انجام بده ای خدا عجل....
    متاسفانه اصلاً برای اطلاعات دینامیک اجازه مقایسه متن چک باکس رو نمی ده با این حال من یه قسمت Rowsnumber هم به جدول اضافه کردم که بعد از جستجو از دیتا بیس شماره سطر رو بگیرم و به عنوان شماره چک باکسی که باید تیک بخوره استفاده کنم که متاسفانه معلوم نیست چطور می تونم با ایندکس این کد رو بنویسم

  13. #13

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط C#‎‎_best_Programmer مشاهده تاپیک
    خوب منم بهشون گفتم از دیتا تیبل این کارو انجام بده
    آفرین 20 امتیاز

    آخه از اونجایی که اطلاعات داره به صورت دینامیک از دیتابیس خونده می شه به طور مستقیم به text چک باکس لیستم دسترسی ندارم پس نمی تونم جواب ها رو مقایسه کنم و نمی دونم چطور با ایندکس چک باکس ها می تونم مقدار چک باکس ها رو True کنم
    جواب بالا را من به این خاطر دادم

  14. #14

    نقل قول: ست کردن checkboxlist از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sgh_programer مشاهده تاپیک
    آفرین 20 امتیاز



    جواب بالا را من به این خاطر دادم
    حاجی مشکا اینه نمی تونه کلا بخونه وگرنه میشه خیلی ساده بریزی تو دیتا تیبل میگه ایراد داره برنامش

تاپیک های مشابه

  1. لود کردن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 13:22 عصر
  2. پر کردن CheckBoxList از دیتابیس
    نوشته شده توسط engineer_vm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 02:26 صبح
  3. مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتابیس!
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 01:06 صبح
  4. قدمهای شبکه کردن برنامه با دیتابیس DBISAM
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1384, 07:54 صبح
  5. اضافه کردن عکس به دیتابیس
    نوشته شده توسط coral در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 22:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •