نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

  1. #1

    Question چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام
    در داخل جدول 4 تا فیلد دارم که بانکم sql است که 2 تا از این فیلدها به صورت bit تعریف شده اندو به صورت پیش فرض false می باشد.در داخل فرمم یک دیتاگرید دارم که بایند کردم به بانک که در دیتاگرید این 2 تا فیلد به صورت چک باکس است حال می خواهم زما نی که چک باکس به صورت checked است مقدار فیلد در جدول به
    true تبدیل شود.برنامه به زبان سی شارپ با ado است. خواهشا کمک کنید.

    در ضمن در دیتا گریدم بیش از 30 رکورد است

  2. #2

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    ببین فقط کافیه در رویداد چک بنویسی
    که وقتی تیک خورد برده با دستور update اون سطر جاری رو update کنه البته با استفاده از کلید اصلیت
    البته فقط اون فیلد مورد نظرت
    برای پیدا فیلدی که روش کلیک شده از دستور زیر استفاده کن

    dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value
    امید وارم متوجه شده باشید
    ویژوال استودیو ندارم که کد بهت بدم

  3. #3

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    حسام جان متوجه نشدم دقیقتر بگید

  4. #4

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    ببین تو یه datagrid view داری
    و روی یه سطر کلیک میکنی
    میتونی آدرس اون سطر رو اینجوری پیدا کنی
    dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value
    البته اون صفره اولین خانه datagridview تو است
    که مثلا اگه اون فیلدی که میگی به صورت بیت ذخیره شده ی چهارمین فیلدت باشه صفر میشه 3
    خوب
    حالا مثلا ایک کد رو مینویسیم
    a=dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value
    if (a=="false" || a==0)
    {

    //دستور اپدیت sql


    }
    با دستورات sql که اشنایی داری؟؟
    تمامش این بود
    ببخشید ویژوال استودیو ندارم
    وگر نه کاملتر میگفتم
    دوستانی که بلدن کمک کنن
    اوخ نمیشن ها!!!!!!

  5. #5

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    دوتا فیلد دارم که بعضی موقع دوتا فیلد چک بشه یا اینکه یکیشون

  6. #6

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    متوجه نشدم!!

  7. #7

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید


  8. #8

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    عکس فرستادم

  9. #9

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    فیلد نمایش و ویرایش با چک شدن در بانک TRUE شود. یا اینکه نمایش TRUE شود و یا ویرایش TRUE شود

  10. #10

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    حسام جان متوجه شدی

  11. #11

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    فرقی نمیکنه این هم مثل همون توضیح بالاست
    یعنی کسی پیدا نمیشه به بنده خدا کمک کنه
    کسایی هم که میخوان کمک کنن نرم افزار ندارن !!!!
    لطفا مدیران فروم کمک کنن (البته به مشکل منم رسیدگی بشه!!!!)

  12. #12

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    کسی نیست کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ک کنه

  13. #13

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    کسی نیست کمک کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط farhan1 مشاهده تاپیک
    کسی نیست کمک کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
    با سلام

    من این نمونه رو با توجه به گفته های شما درست کردم

    در این نمونه دیتا گرید به sql متصل شده و ستون orignal1 بانک sql از نوع bit می باشد ودر گرید به صورت چک باس نشان داده می شود
    حالا کافیه چک باس رو تیک بزنی و در پاسخ پیغام جواب بله بدین تا دیتابیس آپدیت بشه و مقدار پیشفرض ستون جدول مقدار true بگیره

    شاد شاد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 889.JPG‏ (64.8 کیلوبایت, 86 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    این کدی که من نوشتم با یک کلیک کردن بر روی چک باکس کل فیلدها ی ردیف فوق در جدول به صورت true می شود

  16. #16

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    ببین تو رویداد cellclick بنویس if e.columnindex=ColumnNumber که columncnumber شماره ستون چک باکست هست اون وقت میتونی خیلی راحت اطلاعات سطر مربوطه که روی دکمه ویرایشش کلیک شده رو ویرایش کنی

  17. #17

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    error.png

    کدی که گفتید نوشتم ولی این ارور را میده
    خواهشا یکی کمک کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه

  18. #18

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    تو را خدا یکی اساسی به من کمک کنه خواهش می کنم دارم دیونه میشم

  19. #19

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    update2.png

    به محض اینکه اولین رکورد در دیتاگرید چک بشه
    این کد کل فیلدها را در بانک true میکنه

  20. #20

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کک

  21. #21

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    کسی نیست کمک کنه

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام
    ببینید دوست عزیز
    شما باید در جدولتون یم فیلد منحصر بفرد برای هر سطر ( رکورد ) داشته باشین . ظاهرا فعلا تو جدولتون این فیلد را ندارید. در صورتیکه امکان ایجاد فیلد براتون نیست و از هر کدوم از کد فرمها برای هر کاربر فقط یکی وجود دارد ( یعنی برای کاربر با شناسه 7 فقط یک فرم با شناسه 1 و 2 وجود دارد - یعنی کد فرم برای هر نفر منحصر بفرد میباشد ) ترکیب شناسه کاربری و کد فرم را میتوانید بجای شناسه رکرورد بکار بگیرین و در انتهای دستو ر Update ازش استفاده کنید مثلا به اینصورت :

        Update Dastrasi Set WriteFrm=@writefrm,ReadFrm=@readfrm Where UserName=@username AND FrmCod=@frmcod 

    لازم است که پارامترهای مربوط به Username و FrmCod را هم تنظیم کنید
    موفق باشید

  23. #23

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    در جدول چیزی تغییر نمیکنه

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام یک پروژه کوچک براتون آماده کردم که میتونید از کدهای مربوط به عملیات دیتاگریدش استفاده کنید
    من sql2000 روی سیستمم داشتم که نوع فیلد writefrm , readfrm از نوع bit با دیفالت (0) lمیباشد
    تصویر فیلدهای بانک اطلاعاتی ضمیمه شده است
    کدهای مربوط به بازکردن بانک و نحوه دسترسی و ...... بصورت خیلی ساده نوشته شده و زیاد اصولی نیست که باید بر اساس نیاز خودتون اصلاح کنید
    .........
    موفق باشید

    Dastrasi.zip
    Dastrasi.JPG

    در ضمن میتونین Button موجود در هر ردیف گرید را حذف کنید و با یک button در خارج از گرید کل تغییرات را ( برا ی همه ردیف ها ) با اعمال تغییراتی در کد یکجا اعمال کنید و .........................

  25. #25

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    من یک BUTTON خارج از گزید تعریف کردم در ضمن کدی که شما نوشتید در CELL CLICK است

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط farhan1 مشاهده تاپیک
    من یک BUTTON خارج از گزید تعریف کردم در ضمن کدی که شما نوشتید در CELL CLICK است
    با سلام

    عزیز اگه می شه نمونه کوچکی از اون چه می خواین رو فوری درس کنین بگذارین بررسی کنیم

    ما چه نمی دونیم درون برنامه جه اتفاقی می افته

    با اون تکه کدی هم که گذاشتی نمی شه چیزی فهمید یا گفت

    به قول آقا تقی " کس نداند پس پرده چه افتاد "

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام
    کد ضمیمه گرید را ردیف به ردیف میخونه و آپدیت میکنه .
    کدها باید بهینه شود
    ا.......

    private void btnUpdateAll_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    con.ConnectionString = strCon;
    con.Open();
    int rowUpdate = 0;
    for (int i = 0; i < dgvdastrasi.Rows.Count - 1; i++)
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(dgvdastrasi.Rows[i].Cells["username"].Value.ToString()) &&
    !string.IsNullOrEmpty(dgvdastrasi.Rows[i].Cells["frmcod"].Value.ToString()))
    {
    string strSQL = "Update Dastrasi Set Writefrm=@writefrm,Readfrm=@readfrm Where Username=@username AND Frmcod=@frmcod";

    cmd = new SqlCommand(strSQL, con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@writefrm", Convert.ToBoolean(dgvdastrasi.Rows[i].Cells["writefrm"].Value));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@readfrm", Convert.ToBoolean(dgvdastrasi.Rows[i].Cells["readfrm"].Value));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@username", dgvdastrasi.Rows[i].Cells["username"].Value.ToString());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@frmcod", dgvdastrasi.Rows[i].Cells["frmcod"].Value.ToString());
    cmd.ExecuteNonQuery();
    rowUpdate++;
    }
    }
    MessageBox.Show(" Update " + rowUpdate.ToString() + " Records ");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString(), "Error");
    }
    finally
    {
    con.Close();
    con.Dispose();
    cmd.Dispose();
    cmd = null;
    }

    }

    موفق باشید .

  28. #28

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    این error میدهupdaterror.png

  29. #29

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    در ضمن در load form برنامه به این شکل تعریف کردم


    dgvdastrasi.Columns[0].HeaderText =
    "شناسه کاربری";

    dgvdastrasi.Columns[0].Width = 120;

    dgvdastrasi.Columns[1].HeaderText =

    "کد فرم";

    dgvdastrasi.Columns[1].Width = 50;



    //dgvdastrasi.Columns[1].Visible=false;

    dgvdastrasi.Columns[2].HeaderText =

    "نام فرم";

    dgvdastrasi.Columns[2].Width = 120;

    dgvdastrasi.Columns[2].ReadOnly =

    true;

    dgvdastrasi.Columns[3].HeaderText =

    "نمایش";

    dgvdastrasi.Columns[3].Width = 40;

    dgvdastrasi.Columns[3].Name =

    "readfrm";

    dgvdastrasi.Columns[4].HeaderText =

    "ویرایش";

    dgvdastrasi.Columns[4].Width = 45;

    dgvdastrasi.Columns[4].Name =

    "writefrm";

  30. #30

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    کد فوق error بالا را میدهupdate3.png

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام
    از این تصویر که متن خطا مشخص نیست
    میتونین try catch و حذف کنین تا متن خطا دقیق مشخص بشه
    من از کدی که براتون گذاشتم استفاده کردم و جواب گرفتم
    احتمالا خطا روی کد باز کردن کانکشن هستش ( یعنی قبلا باز شده و سعی میکنین دوباره بازش کنین ) اول چک کنین ببینین اگر باز نبود اون کد را بنویسین (con را open کنین ) و .............

  32. #32

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    error2.png

    برداشتم این ارور میده

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام

    نمونه قبلی رو اصلاح کردم و کدهارو داخل رویداد کلیک باتن قرار دادم

    و این هم نمونه جدید با دوتا ستون چک باکس و دکمه ثبت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    سلام
    کدهاتون را مثل من بنویسین لطفا :
     cmd = new SqlCommand(strSQL, con);
    را داخل حلقه for قرار بدین
    اضافه کردن پارامتر نام فرم هم اضافی است . حذف کنید
    در صورت وجود اشکال متن خطا را اینجا قرار دهید

  35. #35

    نقل قول: چــــــــــــک باکس در دیتاگرید

    برنامه درست شد واقعا از لطف همه کسانی که کمکم کردند بسیار ممنونم انشالله هر آرزویی دارید بهش برسید

تاپیک های مشابه

  1. چک باکس در دیتاگرید
    نوشته شده توسط code_project در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 11:13 صبح
  2. سوال: کمبو باکس در دیتاگرید با مقدار DataValue
    نوشته شده توسط mosiera98 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 18:41 عصر
  3. سوال: کمبو باکس در دیتاگرید
    نوشته شده توسط taha_ha@yahoo.com در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 12:34 عصر
  4. تعریف ایونت برای سلول چک باکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1387, 18:39 عصر
  5. استخراج مقدار تکست باکس در دیتاگرید
    نوشته شده توسط student_ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 01:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •