نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره کردن متن در فایل txt

  1. #1

    ذخیره کردن متن در فایل txt

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من توی سایتم یک قسمت برای عضویت پیامکی دارم

    یک تکست باکس وجود دارد و یک دکمه .... میخواستم ببینم چطوری میتونم وقتی روی دکمه کلیک شد مقدار تکست باکس در یک فایل txt روی هاست سیو بشه !!؟!؟!؟!؟!؟!؟

    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    با fopen و fwrite و fclose یا با file_put_contents مثلا اینطوری :

    if (isset($_POST['text']) && (strlen(trim($_POST['text'])) > 0))
    file_put_contents("path_to_file",trim($_POST['text']));

    or

    if (isset($_POST['text']) && (strlen(trim($_POST['text'])) > 0)){
    $fh = fopen("path_to_file","w");
    fwrite($fh,trim($_POST['text']));
    fclose($fh);
    }

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    با fopen و fwrite و fclose یا با file_put_contents مثلا اینطوری :

    if (isset($_POST['text']) && (strlen(trim($_POST['text'])) > 0))
    file_put_contents("path_to_file",trim($_POST['text']));

    or

    if (isset($_POST['text']) && (strlen(trim($_POST['text'])) > 0)){
    $fh = fopen("path_to_file","w");
    fwrite($fh,trim($_POST['text']));
    fclose($fh);
    }
    خیلی ممنونم همشهری
    اما یک مشکلی هست ... متاسفانه من php هیچی بلد نیستم ... اگه میشه یک مثال کامل ازش بزنید
    چطوری استفاده کنم ???
    میخواهم این کد را در یک قالب استاتیک استفاده کنم . . . Html - css

    با تشکر فراوان :X

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    اینو بذار داخل یه صفحه :

      <?php
    session_start();
    $token_key=md5(time());
    $_SESSION['token_key']=$token_key;
    ?>
    <form method="post" id="rssform" action="save.php">
    <center><input type="email" name="emailrss" required placeholder="ایمیل خود را وارد نمایید" class="inputemail" autocomplete="off"></center>
    <center> <input type="submit" name="submit" class="botton" value="ثبت ایمیل"></center>
    <input name="token_key" type="hidden" id="token_key" value="<?php echo $token_key;?>" />
    </form>



    اینم داخل صفحه save.php


    session_start();
    if(isset($_POST['submit'],$_POST['emailrss'],$_SESSION['token_key'],$_POST['token_key'])
    && $_SESSION['token_key']==$_POST['token_key'])
    {
    $persianscript = $_POST['emailrss'];
    $file = fopen("inc/list.txt", "a");
    chmod("list.txt",0777);
    fwrite($file, "\n" . $persianscript);
    fclose($file);

    }

  5. #5

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط soroush.r70 مشاهده تاپیک
    اینو بذار داخل یه صفحه :

      <?php
    session_start();
    $token_key=md5(time());
    $_SESSION['token_key']=$token_key;
    ?>
    <form method="post" id="rssform" action="save.php">
    <center><input type="email" name="emailrss" required placeholder="ایمیل خود را وارد نمایید" class="inputemail" autocomplete="off"></center>
    <center> <input type="submit" name="submit" class="botton" value="ثبت ایمیل"></center>
    <input name="token_key" type="hidden" id="token_key" value="<?php echo $token_key;?>" />
    </form>



    اینم داخل صفحه save.php


    session_start();
    if(isset($_POST['submit'],$_POST['emailrss'],$_SESSION['token_key'],$_POST['token_key'])
    && $_SESSION['token_key']==$_POST['token_key'])
    {
    $persianscript = $_POST['emailrss'];
    $file = fopen("inc/list.txt", "a");
    chmod("list.txt",0777);
    fwrite($file, "\n" . $persianscript);
    fclose($file);

    }
    خیلی ممنونم
    اما متاسفانه کار نداد
    پس از کلیک روی Button به صفحه Save.php میرود .. اما چیزی در فایل سیو نمیکند ... خواهشا بیشتر راهنماییم کنید

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    شما فایل متنی list.txt رو درست کردید فایل رو درست کنید و کد زیر رو در save.php بذارید

    session_start();
    if(isset($_POST['submit'],$_POST['emailrss'],$_SESSION['token_key'],$_POST['token_key'])
    && $_SESSION['token_key']==$_POST['token_key'])
    {
    $persianscript = $_POST['emailrss'];
    $file = fopen("list.txt", "a");
    chmod("list.txt",0777);
    fwrite($file, "\n" . $persianscript);
    fclose($file);

    }

  7. #7

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    آقا دمت گرم ... واقعا ممنونم درست شد ....

    اما وقتی این کد ها رو حذف کردم درست شد :

    session_start();
    if(isset($_POST['submit'],$_POST['emailrss'],$_SESSION['token_key'],$_POST['token_key'])
    && $_SESSION['token_key']==$_POST['token_key'])
    {
    }


    فقط شرمنده یک سوال دیگه . . . وقتی روی ثبت ایمیل کلیک میشه اتوماتیک به صفحه ی Save.php ریدایرکت میشه . . .
    میشه کاری کرد که به این صفحه نره ؟؟؟؟؟ مثلا با دستوری زیره خوده دکمه ثبت ایمیل ... بنویسه که با موفقیت عضو شدید ( ویرایش )


    راستی مشکل این کد های بالا چی بود ؟؟؟ اصلا برای چی هست ؟؟؟؟

    واقعا مشتکرم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ذخیره کردن متن در فایل txt

    ظاهرا که مشکلی نداشت کدهای بالا هم واسه امنیت بیشتر بود خودمم دارم استفاده می کنم حالا این کد بگیر بذار تو یک صفحه

    <?php
    if(isset($_POST['submit']))
    {
    $email = $_POST['emailrss'];
    $file = fopen("list.txt", "a");
    chmod("list.txt",0777);
    fwrite($file, "\n" . $email);
    fclose($file);
    echo'
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <script> alert(" ایمیل شما با موفقيت ثبت شد.");</script>
    <meta http-equiv="refresh" content="1;url=index.php" />
    ';
    die();
    }
    ?>

    <form method="post" id="rssform">
    <input type="email" name="emailrss" required placeholder="ایمیل خود را وارد نمایید" class="inputemail" autocomplete="off">
    <input type="submit" name="submit" value="ثبت ایمیل">
    </form>


تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن متن درون تکست باکس به همون صورت
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 19:24 عصر
  2. ذخیره کردن struct در فایل
    نوشته شده توسط narges1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 22:37 عصر
  3. ذخیره کردن متن داخل یک Text Box در دیتابیس
    نوشته شده توسط مدیر پرشین تیم در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 11:05 صبح
  4. ذخیره کردن متن RichTextBox با لینک آن؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 01:39 صبح
  5. ذخیره کردن FastReport در فایل EXE
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •