نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمونه سازی از کلاس در wcf

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نمونه سازی از کلاس در wcf

    سلام
    سوال زیر رو توی بخش Wcf پرسیدم
    حالا یا سوالم بچگانه بوده , یا دوستان تا بحال چنین کاری نکردند و یا ....
    به هر حال به جواب نرسیدم
    سلام چطور میشه از کلاس های تعریف شده توسط کاربر در wcf نمونه سازی کرد؟
    ممنون میشم اگر کسی میدونه پاسخ بده

  2. #2

    نقل قول: نمونه سازی از کلاس در wcf

    روی Refrences راست کلیک و Add Service Refrence را انتخاب کنید. در پنجره ظاهر شده از قسمت discover گزینه services in solution را انتخاب کنید. بعد از تشخیص service اوکی کنید.
    در برنامه هم مثل کلاسهای دیگه ازش استفاده کنید. مثلا:

    ServiceReference1.Service1Client sc = new ServiceReference1.Service1Client();
    MessageBox.Show(sc.GetData(0));

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: نمونه سازی از کلاس در wcf

    نه منظورم تعریف کلاس توی خود پروژه wcf و نمونه سازی از اون بود
    فرض کنید یک کلاس به عنوان بخشی از لایه dal

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نمونه سازی از کلاس در wcf

    توی پروژه WCF هم مثل پروژه معمولی میتونید فایل cs. اضافه کنید، کلاس رو بنویسید و در متد های کلاسی که سرویس رو پیاده میکنه، ازین کلاس ها اشیاء درست کنید و ازون ها استفاده کنید:

    public class UniversityService : IUniversityService
    {
    public Classroom AddClassroom(Classroom classroom)
    {
    try
    {
    ...
    ClassroomManager classroomMan = new ClassroomManager(...);
    return ...;
    }
    catch (Exception e)
    {
    throw new FaultException(...);
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: نمونه سازی از کلاس در wcf

    ممنون از دوستان
    فهمیدم مشکل از چی بود
    کلاس را داخل پوشه app_code ایجاد میکردم برای همین نمیشناخت
    اما داخل خود پروژه مشکلی نبود

    اگر بخوام بگم از اون پوشه کلاس را صدا بزنه چطور باید اینکارو بکنم
    app_code.ClassName جواب نداد
    فضای کاریش هم همون فضای کاری کل پروژست

تاپیک های مشابه

  1. نمونه سازی از کلاس در wcf
    نوشته شده توسط wolf_majid در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 23:15 عصر
  2. سوال: نمونه سازی از پارتهای کلاس جزئی
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 تیر 1389, 12:08 عصر
  3. سوال: دسترسی به اعضای کلاس پایه توسط شی نمونه سازی شده
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:43 عصر
  4. سوال: استفاده از محتویات کلاس بدون نمونه سازی از آن
    نوشته شده توسط haghft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 00:10 صبح
  5. نمونه سازی از کلاس فرزند در حافظه stack، وقتی که کلاس والد abstract باشه؟
    نوشته شده توسط PC2st در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 16:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •