نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: رفتن به سطر دلخواه در فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    32
    پست
    112

    رفتن به سطر دلخواه در فایل

    با سلام دوستان عزیز.
    ممنون میشم جواب سوالمو بدین.


    فکر کنید فایلی دارید بنام file.txt
    و می خوایم که به مثلا به سطر 154 بریم و اولین کاراکترش رو بخونیم.

    من تمام دستوراتش رو می دونم ولی نمی دونم چجوری باید به سطر 154 رفت.
    خوب حالا چجوری باد اشاره گر رو به سطر 154 برد.
    خیلی ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله esteftaats1368 : پنج شنبه 22 فروردین 1392 در 11:22 صبح




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    بنظرم شما باید فایل رو با file_get_ contents بگیری بعدش با explode و ارماگون اول "\n" اونو به ارایه تبدیل کنی بعدش ارایه شما 153 رو بگیری بعد با strpos اولین حرفش رو به دست بیاری.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    371

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    تابع file هر خط فایل رو در یک عنصر از آرایه قرار میده .

    $count=file('test.txt');
    $h=$count[154];


    خط 154 رو در متغیر $h داریم . با تابعی که اولین کاراکتر رو میخونه میتونیم بدست بیاریم (اسمش یادم نیست )
    خیلی وقته با فایل ها کار نکردم ولی منطقش فکر کنم همینه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    32
    پست
    112

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    بنظرم شما باید فایل رو با file_get_ contents بگیری بعدش با explode و ارماگون اول "\n" اونو به ارایه تبدیل کنی بعدش ارایه شما 153 رو بگیری بعد با strpos اولین حرفش رو به دست بیاری.
    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    تابع file هر خط فایل رو در یک عنصر از آرایه قرار میده .

    $count=file('test.txt');
    $h=$count[154];


    خط 154 رو در متغیر $h داریم . با تابعی که اولین کاراکتر رو میخونه میتونیم بدست بیاریم (اسمش یادم نیست )
    خیلی وقته با فایل ها کار نکردم ولی منطقش فکر کنم همینه .
    من تغییرات رو توی کدها دادم.با کد زیر تونستم یه سطر دلخواه از فایل دسترسی داشت باشم.

    $filename = "readme.txt";
    $handle = fopen($filename, "r");
    $count=file('readme.txt');
    $h=$count[1];
    ?>
    <pre>
    <?php
    echo "$h";
    ?>
    </pre>
    <?php
    fclose($handle);

    ?>

    الان سطردوم توی $h هست ولی مشکل اینه که حالا چه جوری باید اشاره گر رو به سطر دوم برد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    استفاده از تابع فایل نیاز به fopen و fclose نداره ! درضمن شما خروجی را اشتباه متوجه شدن h$ تعداد خطوط را بر نمیگردونه بلکه یه ارایه بر میگردونه که هر خط از فایل توی یک اندیس اون واقع شده و اندیس شماره ۱۵۳ خط ۱۵۴ هست و شما میتونید string ذخیره شده توی این اندیس را هر بلایی سرش بیارین و بعد با تابع file_put_contents و استفاده از implode فایل را مطابق تغییرات ذخیره کنید.

    دیروز یادمه دقیقا همین کار را توی یک پست با کد توضیح دادم جستجو کنید پیدا میکنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    32
    پست
    112

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    استفاده از تابع فایل نیاز به fopen و fclose نداره ! درضمن شما خروجی را اشتباه متوجه شدن h$ تعداد خطوط را بر نمیگردونه بلکه یه ارایه بر میگردونه که هر خط از فایل توی یک اندیس اون واقع شده و اندیس شماره ۱۵۳ خط ۱۵۴ هست و شما میتونید string ذخیره شده توی این اندیس را هر بلایی سرش بیارین و بعد با تابع file_put_contents و استفاده از implode فایل را مطابق تغییرات ذخیره کنید.

    دیروز یادمه دقیقا همین کار را توی یک پست با کد توضیح دادم جستجو کنید پیدا میکنید.



    دوست عزیز. می دونم که $h تعداد خطوط را بر نمی گردونه.
    قسمتی از کاری که می خواستم رو با کمک دوستی که این کد رو معرفی کردن حل کردم.

    ولی مشکل اینه که من می خوام اشاره گر رو به خط خاصی مثلا 154 ببرم و بعدش با تابع gets() و گذاشتنش توی یه حلقه تک تک کاراکترها رو بررسی کنم که فعلا این مشکلم حل نشده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    شما نیازی به fgets ندارین !!!!!

    $filename = "readme.txt";
    $lines = file('readme.txt');
    $row = $lines[153];
    // do what you want with row 154 now !
    $lines[153] = $row;
    file_put_contents($filename,implode("",$lines));


    حالا مشکل شما چیه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    32
    پست
    112

    نقل قول: رفتن به سطر دلخواه در فایل

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    شما نیازی به fgets ندارین !!!!!

    $filename = "readme.txt";
    $lines = file('readme.txt');
    $row = $lines[153];
    // do what you want with row 154 now !
    $lines[153] = $row;
    file_put_contents($filename,implode("",$lines));


    حالا مشکل شما چیه ؟
    دوست عزیز مشکل حل شد. ممنون

تاپیک های مشابه

  1. خواندن سطر دلخواه یک فایل متنی
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1390, 23:22 عصر
  2. سوال: رفتن به سطر دلخواه از DataGridView
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 09:38 صبح
  3. جرکت Scroll و رفتن به سطر های پایین TextBox؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 اسفند 1386, 11:38 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1384, 04:02 صبح
  5. ذخیره اطلاعات با فرمت دلخواه در فایل
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 14:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •