نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دست یابی به فیلد ها جدول

  1. #1

    دست یابی به فیلد ها جدول

    سلام
    من با استفاده از کد زیر یه select زدم به جدول
    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = @"Data Source=CLIK-BOX\SQLEXPRESS;Initial Catalog=amlak;Integrated Security=True";
    conn.Open();

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql = "SELECT tblrenult.* FROM tblrenult where id="+textBox1.Text;

    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    conn.Close();

    حالا میخوام بدونم که جه طور میتونم به فیلدها پیدا شده دسترسی پیدا کنم و اونا رو داخل تکست بریزم؟

  2. #2

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    باید از sqlData readder استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    نقل قول نوشته شده توسط hesam_dj10 مشاهده تاپیک
    سلام
    من با استفاده از کد زیر یه select زدم به جدول
    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = @"Data Source=CLIK-BOX\SQLEXPRESS;Initial Catalog=amlak;Integrated Security=True";
    conn.Open();

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql = "SELECT tblrenult.* FROM tblrenult where id="+textBox1.Text;

    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    conn.Close();

    حالا میخوام بدونم که جه طور میتونم به فیلدها پیدا شده دسترسی پیدا کنم و اونا رو داخل تکست بریزم؟

    به نظرم از یه دیتا آدابتور استفاده کنی بهتره

    اینطوری
    conn = new SqlConnection(connect);
    conn.Open();
    da = new SqlDataAdapter("select cost_id,cost_name from moshtari", conn);
    SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder(da);
    ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "moshtari");


    بعدش می آیی تکستها رو به ستونهای مو جود در دیتا آدابتور وصل می کنی

    اینطوری
    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_id"].ToString();
    textBox3.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["cost_name"].ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    سلام.
    با روش خودتون :
    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = @"Data Source=CLIK-BOX\SQLEXPRESS;Initial Catalog=amlak;Integrated Security=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql = "SELECT tblrenult.* FROM tblrenult where id="+textBox1.Text;
    cmd.CommandText = sql;
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    if(dr.HasRows)
    {
    txtname.Text = dr["Name"].ToString();
    txtfamily.Text = dr["Family"].ToString();
    }
    conn.Close();

    روش پیشنهادی من :
    SqlConnection conn = new SqlConnection(@"Data Source=CLIK-BOX\SQLEXPRESS;Initial Catalog=amlak;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT tblrenult.* FROM tblrenult where id = @id", conn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@id",tex tBox1.Text);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if(dt.Rows.Count > 0)
    {
    txtname.Text = dt.Rows[0]["Name"].ToString();
    txtfamily.Text = dt.Rows[0]["Family"].ToString();
    }

    از هر روشی که استفاده کردید حتما از پارامترها استفاده کنید تا کوئریتون دچار مشکل هک شدن نشه.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    نقل قول نوشته شده توسط nafarinesh مشاهده تاپیک
    باید از sqlData readder استفاده کنی.
    یه مثال کوچیک میزنی؟

  6. #6

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = @"Data Source=CLIK-BOX\SQLEXPRESS;Initial Catalog=amlak;Integrated Security=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql = "SELECT tblrenult.* FROM tblrenult where id="+textBox1.Text;
    cmd.CommandText = sql;
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    if(dr.HasRows)
    {
    if (myReader.HasRows)
    {

    if (myReader.Read())
    {
    Txt1.text= myReader.GetString(0);
    }


    }

  7. #7

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول


    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString = @"Data Source=CLIK-BOX\SQLEXPRESS;Initial Catalog=amlak;Integrated Security=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql = "SELECT tblrenult.* FROM tblrenult where id="+textBox1.Text;
    cmd.CommandText = sql;
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    if(dr.HasRows)
    {
    if (myReader.HasRows)
    {

    if (myReader.Read())
    {
    Txt1.text= myReader.GetString(0);
    }


    }


  8. #8

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    ببخشید من نوع بعضی از فیلد هام big int هستش
    میخواستم بدونم چه جوری باید اونا رو توی تکست نشون بدم
    convert.toint32
    و
    convert.toint64
    زدم ولی ارور میده
    Error 2 Cannot implicitly convert type 'object' to 'string'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)
    میشه بگید؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    ببنید من حتی این جوری نوشتم ولی جواب نداد
    textBox2.Text = Int32(dr["metraj"]);
    ولی این ارور رو میده
    Error 1 'int' is a 'type' but is used like a 'variable'
    چکار کنم؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: دست یابی به فیلد ها جدول

    کدتون رو بذارید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی دست یابی به نام فیلدهای جدول
    نوشته شده توسط saba_v در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 02:20 صبح
  2. ترکیب دو فیلد از جدول
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:04 عصر
  3. اضافه کردن یک فیلد به جدول در زمان اجرا
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 02:57 صبح
  4. اختصاص یک Combobox به یک فیلد از جدول
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •