نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با pagination

  1. #1

    مشکل با pagination

    سلام دوستان من صفحه بندی رو با کلاسpagination انجام دادم وبصورت عادی درست کار میکنه ولی یه مشکلی هست که وقتی میره صفحه بعد که باید بر اساس مقدار id مرتب بشه و ای دی رو من با سشن میفرستم یا اینکه بـا متد get اونو میگیرم هیچ چیزی گرفته نمیشه یعنی مقدار سشن وقتی میره صفحه بعد خالی میشه ؟؟
    مشکل از کجاست دوستان ؟؟
    نکته قابل توجه اینه که مقدار $x ارسال میشه ؟؟؟

    echo " <a href='bycat.php?currentpage=$x&?cat=".$_SESSION[id]."'>$x</a> ";

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: مشکل با pagination

    چون باید بینشون علامت "&" باشه نه "?"
    echo " <a href='bycat.php?currentpage=$x&cat=".$_SESSION[id]."'>$x</a> ";

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 12:02 عصر
  2. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  3. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •