نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: using و dispose

  1. #1

    using و dispose

    سلام
    من در DB ناشی هستم و تازه شروع بع یادگیری linq to sql کردم.

    using () در بدنه خود در انتها resource ی که داشته استفاده میکرده، حتما به صورت خودکار dispose() رو call میکنه؟
    من میتونم using استفاده نکنم و هر جا دیگه نیازی به استفاده از resource نداشتم اون رو dispose کنم. درسته؟

    می دونم سوالم شاید خیلی مبتدی باشه ولی لطف کنید به صورت ساده توضیح بدید.

    مرسی دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله fshb_ 1370 : جمعه 23 فروردین 1392 در 09:47 صبح

  2. #2

    نقل قول: using و dispose

    ببینید دوست عزیز بعضی شی ها هستند که unmanaged resources شناخته می شن یعنی Garbage Collector که وظیفه ی پارکسازی حافظه رو از شی های بلااستفاده داره قادر به مشاهده و پاکسازی آنها نیست مانند ا Win32 handle بنابراین شما باید خودتون وظیفه ی پاکسازی آنها رو هنگام عدم نیاز بر عهده بگیرید در غیر اینصورت حافظه سیستم شما بدون استفاده اشغال می شه و به زودی با کمبود حافظه مواجه می شید IDisposable در واقع یک Interface است که اجازه ی پیاده سازی تابع Dispose را برای شی مورد نظر به شما می ده (از مفاهیم شی گرایی )

    https://barnamenevis.org/showthread.p...86#post1731886

  3. #3

    نقل قول: using و dispose

    ممنون دوست عزیز. من لینک رو خوندم. من کلاس DataContext که رابط با DB است رو وقتی داخل using به کار میبرم، این کلاس به صورت Default، IDisposable interface رو پیاده سازی کرده؟

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: Using() – Dispose مزایا و معایب
    نوشته شده توسط hamid.shekasteh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 13:06 عصر
  2. Dispose()
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:42 صبح
  3. using custom controls in data grid
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1382, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •