نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طریقه رمزگذاری پسورد

  1. #1

    Question طریقه رمزگذاری پسورد

    سلام خدمت اساتید محترم
    من می خواهم زمانی که مدیر سیستم برای کاربران user وpassword تعریف می کند در بانک اطلاعاتی پسورد به صورت رمزگذاری باشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    از الگوریتم های md5 میتونی استفاده کنی توضیح هم درون همین فروم است

    به لینک های زیر هم سر بزن

    لینک اول
    لینک دوم

  3. #3

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    من که هیچی نفهمیدم
    کسی نیست به صورت ساده وروان کمک کننهههههههههههههههههههههه ههههههه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    سلام
    کلاس
    وENCRYPT
    DECRYPT
    را از لینک زیر دانلود کن
    http://alexmcse.blogsky.com/
    کاری داشتی در خدمتیم

  5. #5

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    حالا این کلاس را چگونه در تکست باکس پسورد استفاده کنم
    می تونید طرز کار این کد را بگید با مثال

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    سلام
     //این خط اسم امیر را انکریپت میکند 
    //نتیجه این خط عبارت (63eefbd45d89e8c91f24b69f7539942)
    //است
    textBox1.Text = EncryptClass.EncryptString("amir");
    //این خط مقایسه میکند که رشته امکریپت شده با نتیجه انکریپت برابر است یا نه اگر برابر باشد رشته انکریپت شده در خروجی چاپ میشود
    EncryptClass.DecryptText("amir", "63eefbd45d89e8c91f24b69f7539942");
    //خروجی آن نام امیر است
    //اگر بجای امیر احمد بنویسی خطا میدهد

  7. #7

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    دانلود کردم ولی این کدی که نوشتید بعد از EncryptClass کد بعدشی نمیاد

    میشه بگید الان چطوری استفاده کنم در ضمن کلاس را به برنامه اضافه کردم.
    اینم کد ثبت

    pass.png

  8. #8

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    frmkarbar.png

    اینم فرم مدیریت کاربر

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: طریقه رمزگذاری پسورد

    hash.JPGadd.JPG



    باید Hash انجام بدید با استفاده از MD5
    بدین صورت که یک کلاس جداگانه بسازید و کدهای زیر را وارد کنید که کلاس hash کردن پسورد میشود که در برنامه ان را صدا میزنید.


    و بعد مثلا در متد ADD میخواهید یوزر و پسورد را بگیرید و در دیتابیس بگذارید کلاس بالا را فراخوانی کنید


    حال هر کجا پسورد داشتید به جای ان hashStr را بگذارید.

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن پسورد بایوس بدون دست زدن به باتری مادربرد (طریقه نرم افزاری)
    نوشته شده توسط ali190 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 03 دی 1389, 21:45 عصر
  2. بدست آوردن پسورد اکسس 97
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:49 عصر
  3. سوال: طریقه کد کردن پسورد
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1387, 17:05 عصر
  4. طریقه استفاده از تایمر؟؟؟؟
    نوشته شده توسط نستوه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 15:13 عصر
  5. طریقه نوشتن یک trojan و عملکرد آن
    نوشته شده توسط Cyrix در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 خرداد 1382, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •