نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونگی رفع خطا

  1. #1

    چگونگی رفع خطا

    سلام برنامه من هنگام درج عکس این خطا رو میده . کیس میدونه باید چیکار کنم؟
    Path cannot be null.
    Parameter name: path

  2. #2

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    احتمالا شما یه آدرس باید میدادین تو کدتون که ندادین
    چون اینجا گفته آدرس نمیتونه خالی باشه
    شما کدتو بزار تا ببینیم مشکلش کجاس

  3. #3

    نقل قول: چگونگی رفع خطا


    if (pictureBox1.Image != null)
    {
    try
    {
    string strConnection = @"Data Source=SFIX-PC;Initial Catalog=GiahanDarooei;Integrated Security=True";
    SqlConnection con1 = newSqlConnection(strConnection);
    SqlCommand com1 = newSqlCommand(" INSERT INTO image (GiahName,ImageFile,ImageSize,ImageType) VALUES (@GiahName,@ImageFile,@ImageSize,@ImageType) ", con1);
    MemoryStream ms = newMemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrPic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    com1.Connection = con1;
    con1.Open();
    com1.Parameters.Add("@GiahName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txt1.Text;
    com1.Parameters.Add("@ImageFile", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txt2.Text;
    com1.Parameters.Add("@ImageSize", SqlDbType.NVarChar, 200).Value = txt3.Text;
    byte[] photo = GetPhoto(photoFilePath);
    com1.Parameters.Add("@ImageType", SqlDbType.Image, photo.Length).Value = pictureBox1.Image;
    com1.ExecuteNonQuery();
    con1.Close();
    MessageBox.Show("Image saved into database", this.Text);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, this.Text);
    }
    finally
    {
    }
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Please select an image and try again");
    }
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : شنبه 24 فروردین 1392 در 07:06 صبح دلیل: لطفا کد خود را جهت خوانایی در تگ #C قرار دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    نقل قول نوشته شده توسط maryam64-69 مشاهده تاپیک
    سلام برنامه من هنگام درج عکس این خطا رو میده . کیس میدونه باید چیکار کنم؟
    Path cannot be null.
    Parameter name: path
    تو جدولتون فیلدی به اسم path ندارید که احیانا باید براش مقداری بدهید؟

  5. #5

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    نه همچین فیلدی ندارم

  6. #6
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    یه جایی از کدتون arrPic را برای ذخیره در دیتابیس ست کردین و دوباره چند خط پایینتر GetPhoto رو به همین منظور صدا کردین. دقیقا مشخص نکردین که این خطا در چه خطی اتفاق می افته احتمال می دم که خطا در GetPhoto اتفاق می افته. این خط رو حذف کنید و از arrPic استفاده کنید


    if (pictureBox1.Image != null)
    {
    try
    {
    string strConnection = @"Data Source=SFIX-PC;Initial Catalog=GiahanDarooei;Integrated Security=True";
    SqlConnection con1 = newSqlConnection(strConnection);
    SqlCommand com1 = newSqlCommand(" INSERT INTO image (GiahName,ImageFile,ImageSize,ImageType) VALUES (@GiahName,@ImageFile,@ImageSize,@ImageType) ", con1);
    MemoryStream ms = newMemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrPic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    com1.Connection = con1;
    con1.Open();
    com1.Parameters.Add("@GiahName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txt1.Text;
    com1.Parameters.Add("@ImageFile", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txt2.Text;
    com1.Parameters.Add("@ImageSize", SqlDbType.NVarChar, 200).Value = txt3.Text;
    //byte[] photo = GetPhoto(photoFilePath);
    com1.Parameters.Add("@ImageType", SqlDbType.Image, arrPic.Length).Value = arrPic;
    com1.ExecuteNonQuery();
    con1.Close();
    MessageBox.Show("Image saved into database", this.Text);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, this.Text);
    }
    finally
    {
    }
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Please select an image and try again");
    }

  7. #7

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    ممنون ولی حل نشد اون خطا دوباره تکرارمیشه

  8. #8
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    لطفا بفرمایی کدوم خط این خطا رو میده و متن خطا رو بطور کامل بگذارید

  9. #9

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    لطفا بفرمایی کدوم خط این خطا رو میده و متن خطا رو بطور کامل بگذارید
    از این خط ایرلد میگیره
    FileStream stream = newFileStream(
    filePath,
    FileMode.Open, FileAccess.Read);

  10. #10

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    publicstring photoFilePath;
    publicstaticbyte[] GetPhoto(string filePath)
    {
    FileStream stream = newFileStream(
    filePath,
    FileMode.Open, FileAccess.Read);
    BinaryReader reader = newBinaryReader(stream);
    byte[] photo = reader.ReadBytes((int)stream.Length);
    reader.Close();
    stream.Close();
    return photo;

  11. #11
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: چگونگی رفع خطا

    دوست عزیز توی کدی که دادین همچین خطی وجود نداره. احتمالا این کد مربوط به متد GetPhoto هست که گفتم کامنت کنید!!!

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی رفع خطا در fckeditor
    نوشته شده توسط smm2006sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 10:31 صبح
  2. رفع خطا از برنامه
    نوشته شده توسط Ali_Mehrban در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 07:41 صبح
  3. نحوه رفع خطا
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 00:04 صبح
  4. کمک فوری:چگونگی رفع خطای key violation
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1383, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •