نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تیدیل خروجی LINQ به List

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    تیدیل خروجی LINQ به List

    سلام
    جدولی توی دیتابسم هست بنام TblMember و با فیلدهای ID - Name
    همچنین کلاسی توی برنامه ام هست با همین فیلدها و با نام MemberClass

    توسط دستور LINQ هر دو فیلدها رو می گیرم از دیتابیسم و تو متغییری از نوع var ذخیره می کنم

    حالااااااااااااااااا

    می خوام اینکار رو کنم ؟

    var AllMember = new List<MemberClass>{...};


    اساتید نمیدونم بجای سه نقطه چی بنویسم ؟؟؟
    میخوام تمام خروجی هایی که دستور LINQ برمیگردونه رو یه لیستی از نوع کلاسش و صدالبته با اطلاعاتی که از پایگاه داده بدست اومده بسازم
    در ضمن فقط میخوام LINQ باشد (جسارتا)

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: تیدیل خروجی LINQ به List

    چشم چشم
    اینم کد

    var query = from q in L.TblMember select q;
    var _customers = new List<MemberClass>
    {
    query.ToList();
    };


    کار نکرد
    از EF استفاده می کنم

    در ضمن تا یادم نرفته
    private LibDBEntities L = new LibDBEntities)(
    ممنون

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    6

    Cool نقل قول: تیدیل خروجی LINQ به List

    بنده این را با entity به روش زیر می نویسم

    List<MemberClass> li = (from s in ent.TblMember
    select new MemberClass()
    {
    ID = s.PeopleID,
    Name = s.Name
    }).ToList();

    در اینجا ent یک نمونه از entity است

  4. #4

    نقل قول: تیدیل خروجی LINQ به List

    به اینصورت:

    var query = (from q in L.TblMember
    select q
    ).ToList();

    در ضمن میتونید بدون تبدیل به لیست هم ازش استفاده کنید. چه لزومی هست که به لیست تبدیل می کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: تیدیل خروجی LINQ به List

    ممنون برای اینکه از WPF استفاه میکنم و چون در این تکنولوژی DataSource نداره عوضش ItemSource داره توسط عملیات بایدینگ به کلاسی همسو با بانک وصلش میکنم به عبارتی یه دور قمری

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل خروجی linq به datatable
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 13:05 عصر
  2. خروجی دستور Linq و IEnumerable
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 22:34 عصر
  3. مبتدی: صدا زدن stored procedure توسط linq که خروجی آن یک جدول است
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 15:37 عصر
  4. خروجی متد کلاس در هنگام استفاده از linq
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 21:29 عصر
  5. نوع خروجی متدی حاوی join با استفاده از linq
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1391, 13:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •