نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

  1. #1

    چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

    از بانک سوالات چند(تعداد سوالات برای هر آزمون متغیره ) تا سوال انتخاب میشه. و دانشجو امتحانش رو میده. میخوام اون امتحان برای اون دانشجو ذخیره بشه. تعداد و شماره سوالات رو چطوری خیره کنم.؟ مشکل من بیشتر در نحوه ذخیره شماره سوالاته بطوریکه بعدا بشه دوباره بازیابی کرد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

    یکی از راحت ترین راه ها اینه که شماره سوال رو به همراه شماره دانشجوت ذخیره کنی بعد هر وقت خواستی بازیابی کنی دیگه
    چه چیزی مبهم هستش واست دقیقا؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

    سلام
          //یک متغییر درون سیتینگ برنامه تعریف میکنی 
    ExamApplication.Properties.Settings.Default.number = 10;
    ExamApplication.Properties.Settings.Default.Save() ;
    //در لود فرم مقدار متغییر را میخوانی

  4. #4

    نقل قول: چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

    فکر کنم متوجه نشدید یا من سوال رو خوب مطرح نکردم. منظورم اینکه شماره هر سوال را با کد دانشجویی در یک فیلد ذخیره کنم.؟ با این همه سوال که ممکنه سوالاتی هم برای دانشجویان مختلف تکرای باشه اینجوری تعداد فیلدها زیاد میشه. یا اینکه اون شماره ها رو با کاراکتری به هم بچسبونم و به عنوان یه متغیر در بانک ذخیره کنم.؟ یا راه بهتری وجود داره؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    6

    نقل قول: چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

    یک فیلد برای شماره دانشجو
    یک فیلد برای شماره سوال
    هنوز احتمال تکراری بودن هست پس یک فیلد دیگه میخواهی که با ترکیب دو فیلد قبلی هیچ وقت تکراری نشن مثلا شماره ترم یا تاریخ یا هر چیز دیگه
    میتونی ترکیب هر سه فیلد رو کلید اصلی بزاری یا نزاری اما مطمئنا ترکیب فیلد شماره دانشجو و شماره سوال تکراری خواهد شد

  6. #6

    نقل قول: چگونگی ذخیره شماره سوالات امتحانی

    سوال رو اینجوری طرح کنم:
    شما در بانک اطلاعاتیتون 1000 شخص رو با کد ملی (کلید اصلی)و نام و فامیلی و تلفن و . . . ذخیره دارید. حالا شما بصورت رندم 30نفر را انتخاب میکنید. این 30نفر را در باید درجایی به نام مثلا "لیست 1" ذخیره کنید. که بعدا خواستید بتوانید شماره های این "لیست 1" را پیدا کنید .دوباره لیست دیگری را بصورت رندم به تعداد 25 نفر انتخاب میکنید این لیست را هم باید به نام "لیست2" ذخیره کنید. و همینطور به تعداد دلخواه شما لیستهایی را تهیه و باید ذخیره کنید. چگونه این کار رو انجام بدیم؟
    آیا یه جدول دو ستونه دیگه ای درست میکنیم و در یک ستون نام لیستها و در ستون دیگه کد ملی افراد رو ذخیره میکنیم. که اگر اینکار رو بکنیم نام هر لیست در ستون 1 به تعداد کد ملیهای موجود در آن لیست تکرار میشود. که این اصولی نیست.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی ذخیره عکس های HtmlArea
    نوشته شده توسط rahami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 13:21 عصر
  2. چگونگی ذخیره اطلاعات
    نوشته شده توسط somayekh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 00:11 صبح
  3. چگونگی ذخیره نتایج stored proc در دو جدول موقت
    نوشته شده توسط shayan_re در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 16:48 عصر
  4. چگونگی ذخیره حاصل query در یك متغیر
    نوشته شده توسط در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1382, 00:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •