نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: متد Join در ترد

  1. #1

    متد Join در ترد

    سلام
    مگر وقتی یک ترد join میشه. تا وقتی که ترد کارش تمام نشده به خط بعدی نمیورد درسته؟
    در مثال زیر t1.join() شده است.پس باید اول این چاپ بشه
    Console.WriteLine("t1 is ending.");
    اما این برعکس هست. اول t2 اجرا میشه که
    using System; using System.Threading;  class Example {     static void Main()      {         Thread t1 = new Thread(() =>          {              Thread.Sleep(4000);             Console.WriteLine("t1 is ending.");         });         t1.Start();          Thread t2 = new Thread(() =>          {              Thread.Sleep(1000);             Console.WriteLine("t2 is ending.");         });         t2.Start();          t1.Join();         Console.WriteLine("t1.Join() returned.");          t2.Join();         Console.WriteLine("t2.Join() returned.");     } }  /* This example produces the following output:  t2 is ending. t1 is ending. t1.Join() returned. t2.Join() returned.  */

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: متد Join در ترد

    سلام،
    فکر می کنم باید قبل از اینکه thread دیگه ای رو شروع کنید thread قبلی رو join کنید تا بهش بفهمونید باید منتظر بشه تا کارش تموم بشه:
    من باشم اینطوری می نویسمش:
    static void Main(string[] args)
    {
    Thread t1 = new Thread(() => {
    Thread.Sleep(4000);
    Console.WriteLine("t1 is ending.");
    });
    t1.Start();
    t1.Join();
    Console.WriteLine("t1.Join() returned.");
    Thread t2 = new Thread(() => {
    Thread.Sleep(1000);
    Console.WriteLine("t2 is ending.");
    });
    t2.Start();

    t2.Join();
    Console.WriteLine("t2.Join() returned.");
    Console.ReadLine();
    }

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: متد Join در ترد

    سلام
    نه کلا عملکرد جوین رو من قاطی کردم.
    چرا ماکروسافت این طور کد رو نوشته و چرا این طور پاسخ میده؟
    اصلا کسی میتونه از نو join رو تعریف کنه؟ مگر وقتی یک ترد رو جوین میکنیم. دیگه برنامه به خط های بعدی نمیره تا اون ترد کارش تمام شه درسته؟

تاپیک های مشابه

  1. متد join در thread ها ؟؟
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 14:41 عصر
  2. مشکل متد post
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 19:22 عصر
  3. متد Locate
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 15:32 عصر
  4. مشکل متد Find در Ado
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 22:48 عصر
  5. تعیین اندازه کاغذ در متد PrintForm
    نوشته شده توسط مسعود م در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 00:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •