نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: بحث در مورد برنامه Rubi

  1. #1

    بحث در مورد برنامه Rubi

    سلام اگر میشه یکم در مورد این برنامه آموزش زبان رابی که کار بچه های ایران هست یکم بحث کنیم مثلا میتونیم از گرافیکش شروع کنیم.برنامه جالبی هستش
    http://www.rubi.ir
    زبان برنامه نویسیش هم دات نت هست و احتمال قوی سی شارپ هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    جالب بود ولی اونی که مد نطرم بود نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    سایت رو که دیدم ، اومدن یه نرم افزار آموزش زبان انگلیسی نوشتن. حالا دارای امکاناتی مثل تقویم و اضافه کردن لفت و ... داره. توی بخش C#‎ چرا باید در مورد این نرم افزار بحث کنیم ؟ مگه open source ؟

  4. #4

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    من سایتشون رو معرفی کردم تا دانلود کنید برنامه رو:
    چون با دات نت نوشته شده
    و اینکه مثلا من خودم مشتاقم بدونم رابط کاربریش رو چگونه به اون صورت طراحی کرده؟ منظورم کلا ظاهر برنامه و گرافیکش هست.به نظر نمیاد عکس باشه چون سرعتش بالاست

  5. #5

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    چون با دات نت نوشته شده
    و اینکه مثلا من خودم مشتاقم بدونم رابط کاربریش رو چگونه به اون صورت طراحی کرده؟ منظورم کلا ظاهر برنامه و گرافیکش هست.به نظر نمیاد عکس باشه چون سرعتش بالاست
    سلام. من برنامه رو دیدم و حرف شما رو تائید میکنم که از نظر سرعت و کیفیت در بین دیگر نرم افزار های تولید داخل رو دست نداره و کیفیتش با نرم افزار های خارجی قابل قیاس هستش.
    همچنین در رابطه با ایده هم میتونم بگم که واقعا ایده جالبی برای آموزش زبان هست که اصلا به ذهنم خطور نمی کرد اینجوری هم میشه زبان یاد گرفت. اما با این حال فکر نمیکنم که کاملا تولید داخل باشه!
    و همچنین با قابلیتهایی که در نسخه پیشرفتش در آوردند، احتمالا با یه زبان native مثلا cpp طراحی شده باشه.

  6. #6

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    ستاپ این برنامه را با چی درست کردن؟

  7. #7

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    فک نمیکنم ناتیو باشه چون توی بخش دانلودش نوشته بود نیاز به دات نت 4 هست.بانک اطلاعاتیش هم اس کیو لایت هست.

  8. #8

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط S_VB.max مشاهده تاپیک
    ستاپ این برنامه را با چی درست کردن؟
    فکر میکنم ستاپش رو با advanced installer ساختن. به پایین پنجره ستاپ، سمت چپ دقت کنی خیلی کم رنگ نوشته advanced installer
    advanced installer برنامه خیلی قوی هستش واسه اینکار

  9. #9

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    فک نمیکنم ناتیو باشه چون توی بخش دانلودش نوشته بود نیاز به دات نت 4 هست.بانک اطلاعاتیش هم اس کیو لایت هست.
    خب وقتی که برنامه رو با visual cpp dotnet نوشته باشند، نیاز به دات نت هم پیدا میکنه دیگه. در مورد دیتابیسش چیزی نمیدونم. کسی باش کار کرده تا حالا ببینه چطوریه؟

  10. #10

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط matrix2009 مشاهده تاپیک
    خب وقتی که برنامه رو با visual cpp dotnet نوشته باشند، نیاز به دات نت هم پیدا میکنه دیگه. در مورد دیتابیسش چیزی نمیدونم. کسی باش کار کرده تا حالا ببینه چطوریه؟
    اگر از امکانات دات نت استفاده بشه برنامه به دات نت وابسته میشه در غیر این صورت اگه در تنظیمات کامپایلر و لینکر تنظیماتی انجام بشه نیازی به ران تایم هم نداره

  11. #11

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    من نصبش کردم
    خب وقتی که برنامه رو با visual cpp dotnet نوشته باشند، نیاز به دات نت هم پیدا میکنه دیگه. در مورد دیتابیسش چیزی نمیدونم. کسی باش کار کرده تا حالا ببینه چطوریه؟
    به احتمال خیلی زیاد یا با سی شارپ نوشته شده یا با vb.net بانکشم به احتمال زیاد همون sqlite
    و اینکه مثلا من خودم مشتاقم بدونم رابط کاربریش رو چگونه به اون صورت طراحی کرده؟ منظورم کلا ظاهر برنامه و گرافیکش هست.به نظر نمیاد عکس باشه چون سرعتش بالاست
    در مورد رابط کاربیشم فکر کنم که عکس

  12. #12

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    فک نمیکنم ناتیو باشه چون توی بخش دانلودش نوشته بود نیاز به دات نت 4 هست
    کجای سایت اینو نوشته ،من که چیزی ندیدم

  13. #13

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط saman-arsenal مشاهده تاپیک
    من نصبش کردم

    به احتمال خیلی زیاد یا با سی شارپ نوشته شده یا با vb.net بانکشم به احتمال زیاد همون sqlite

    در مورد رابط کاربیشم فکر کنم که عکس

    وا vb.net ؟ محاله با وی بی پیاده سازی شده باشه! اصلا چنین چیزی امکان نداره.
    رابط کاربریش به نظر نمیاد عکس باشه. چون عکس به شدت روی سرعت تاثیر میزاره. به نظر من احتمالا از shape با متد draw استفاده شده باشه.

  14. #14

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    کنار فایل اجرایی برنامه ، فایل Microsoft.Expression.Drawing.dll وجود داره این اسمبلی قسمتی از Expression Blend SDK هست فکر کنم با WPFاینو نوشتن

  15. #15

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    درسته!!! احتمالا با WPF نوشته شده باشه. ولی چطور با این سرعت و performance بالا نرم افزار داره کار میکنه؟

    آخه قبلا یه برنامه با WPF نوشته بودم، اما خیلی سرعت مضخرف و performance پایینی داشت.

  16. #16

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط matrix2009 مشاهده تاپیک
    فکر میکنم ستاپش رو با advanced installer ساختن. به پایین پنجره ستاپ، سمت چپ دقت کنی خیلی کم رنگ نوشته advanced installer
    advanced installer برنامه خیلی قوی هستش واسه اینکار
    من نرم افزار advanced installer را نصب نکردم ولی این نرم افزار همچین theme نداره
    در ضمن در ستاپ برنامه Rubi هم، نوشته "advanced installer" را ندیدم

  17. #17

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط S_VB.max مشاهده تاپیک
    در ضمن در ستاپ برنامه Rubi هم، نوشته "advanced installer" را ندیدم
    عزیزم من که از خودم نمیگم، خودت برو توی سایتشون بخش راهنمای نصب روبی، تصاویری که از ستاپش گذاشتن ببین:

    http://rubi.ir/help/installation.aspx

    عکسش رو هم ضمیمه کردم واسه اینکه باور کنی با advanced installer ساختن. حالا کدوم ورژنش نمیدونم!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (53.8 کیلوبایت, 71 دیدار)

  18. #18

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط S_VB.max مشاهده تاپیک
    کنار فایل اجرایی برنامه ، فایل Microsoft.Expression.Drawing.dll وجود داره این اسمبلی قسمتی از Expression Blend SDK هست فکر کنم با WPFاینو نوشتن
    جدی؟؟؟ من نصبش که کردم توو محل نصبش جز فایل اجراییش هیچی دیگه نبود

  19. #19

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط matrix2009 مشاهده تاپیک
    عزیزم من که از خودم نمیگم، خودت برو توی سایتشون بخش راهنمای نصب روبی، تصاویری که از ستاپش گذاشتن ببین:

    http://rubi.ir/help/installation.aspx

    عکسش رو هم ضمیمه کردم واسه اینکه باور کنی با advanced installer ساختن. حالا کدوم ورژنش نمیدونم!
    درسته من اشتباه کردم تو ستاپ برنامه خیلی کم رنگ نوشته "Advanced installer" را دیدم
    من از نسخه 8.7.1 استفاده می کنم این تم تو این نسخه وجود نداره

    نقل قول نوشته شده توسط saman-arsenal مشاهده تاپیک
    جدی؟؟؟ من نصبش که کردم توو محل نصبش جز فایل اجراییش هیچی دیگه نبود
    این عکس فایل های پوشه نصب برنامه را نشون میده:

    Untitled.gif

  20. #20

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    به نظر شما توی این لیست فایل های روبی، چرا باید کتابخانه MSVCR100.dll وجود داشته باشه؟ با وجود اینکه با WPF نوشته شده و نه با C / Cpp ؟

    همانطور که احتمالا اطلاع دارید، این کتابخانه در اصل runtime زبان سی هست و فقط وقتی بهش نیاز پیدا میشه که پروژه با زبان C یا Cpp نوشته شده باشه!

  21. #21

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    این فایل مربوط به ستاپ هست، وقتی برنامه نصب میشه این فایل کپی میشه
    این فایل تو مسیر نصب Advanced Installer هم می تونید پیدا کنید
    اگر اونو از مسیر نصب روبی پاک کنید می بینید برای برنامه مشکلی پیش نمیاد

  22. #22

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    نقل قول نوشته شده توسط S_VB.max مشاهده تاپیک
    این فایل مربوط به ستاپ هست، وقتی برنامه نصب میشه این فایل کپی میشه
    با بررسی هایی که کردم فهمیدم این فایل مورد نیاز dll دیتابیس sqlite هستش که در مسیر فایلهای روبی هم با اسم system.data.sqlite.dll میتونید پیداش کنید.
    خودتون با نرم افزار Dependency Walker بررسیش کنید متوجه میشید.

  23. #23

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    این نسخه از اسمبلی System.Data.SQLite برای سیستمهایی مناسب هست که Visual C++‎‎ runtime نصب شده ندارند
    http://system.data.sqlite.org/index....downloads.wiki

    نقل قول نوشته شده توسط matrix2009 مشاهده تاپیک
    با بررسی هایی که کردم فهمیدم این فایل مورد نیاز dll دیتابیس sqlite هستش که در مسیر فایلهای روبی هم با اسم system.data.sqlite.dll میتونید پیداش کنید.
    خودتون با نرم افزار Dependency Walker بررسیش کنید متوجه میشید.
    من برنامهDependency Walker را نصب کردم بعد فایل MSVCR100.dll را باز کردم ولی از کجا متوجه شدید که مربوط به SQLite هست؟

  24. #24

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    مسئله همینجاس دیگه!
    حالا که Dependency Walker رو نصب دارین، system.data.sqlite.dll رو باهاش باز کنید و ببینید که در لیست api های مورد نیازش MSVCR100.dll هم موجود است.rubi.jpg

  25. #25

    نقل قول: بحث در مورد برنامه Rubi

    برنامه نصبیشو با این نوشتن

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 14:18 عصر
  2. گفتگو: چندتا موضوع (سوال بحث انگیز) مهم در مورد برنامه نویسی
    نوشته شده توسط Programmer 1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1390, 07:31 صبح
  3. آیا امکان ایجاد بخش جدیدی با عنوان بحث های متفرقه در مورد برنامه نویسی وجود دارد؟
    نوشته شده توسط Cherry در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 22:50 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 10:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •