نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

  1. #1

    قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    میشه برنامه ای نوشت که کاربر توی یک کادر جمله ای رو بنویسه بعد برنامه قبل این جمله از بین 20 متنی که قبلا بهش دادیم یکی رو (رندم) انتخاب کند و اول و آخر این متن بنویسه.مثلا کاربر بنویسه "نرم افزار فایرفاکس خیلی بهتره" و برنامه کاملش کنه و یه جای دیگه بنویسه "از بین تمامی نرم افزار ها,نرم افزار فایرفاکس خیلی بهتره,پس نصبش کنید"

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    سلام

    خب 20 جمله رو درون آرايه رشته اي قرار بدين و با كمك تابع RND يك جمله رو انتخاب كنيد براي اولش و يكي هم براي آخرش
    مثلا اگر يك تكست باكس روي فرم داشته باشيد و 20 جمله نمونه كد اين ميشه، البته هيچ تضميني وجود نداره كه مشابه مثال شما جمله معناداري تشكيل بشه

        Dim jomleh(19) As String, s1%, s2%

    jomleh(0) = "..."
    jomleh(1) = "..."
    '.
    '.
    '.
    jomleh(19) = "..."

    Randomize Timer
    s1 = Int(Rnd * 20)
    s2 = Int(Rnd * 20)

    MsgBox jomleh(s1) & Text1 & jomleh(s2)
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    میشه کدی نوشت که. وقتی کاربر کلمه سلام رو تایپ کرد.برنامه تشخیص بده و کلمه ای رو به اون اضافه کنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    بله شما بنویس if a=salam bod then a=a & resheteye morede nazar اگر هم میخوای وسط جمله هم بود تشخیص بده شما میتونی از توابع جستجو کمک بگیری .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    ممنون میشم یه نمونه سورس بزارین. با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    برای 5 متن از پیش تعیین شده .
    ممنون از لطفتون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    Dim s() As String
    Private Sub Text1_Change()
    ReDim s(1)
    s(0) = "سلام"
    s(1) = "خوبي"
    For f = LBound(s) To UBound(s)
    If Text1.Text = s(f) Then Text1.Text = Text1.Text & " " & "علي جان "
    Next
    End Sub


    تو صفحه یه textbox بزار و توش بنویس سلام یا...... ببین همینه که میخوای

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    من میخوام برنامه کیبورد رو چک کنه.نه تکس باکس داخل خود برنامه رو. یعنی کاربر توی هر محیطی نوشت سلام. برنامه یه متن از پیش تعیین شده رو بهش اضافه کنه
    ممنون از لطفتون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: قرار دادن متن دلخواه در ابتدا و انتهای یک جمله

    oho ! این یکم داستان داره ولی میشه شما میای هندل رو میگیری و gettext میکنی و..................... به خدا حوصله نوشتنش رو ندارم :( خودت شروع کن بچها هم کمکت میکنن .

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن متن یک کتاب؟
    نوشته شده توسط vb study در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 09:22 صبح
  2. قرار دادن متن در صفحه
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 13:19 عصر
  3. قرار دادن عکس دلخواه کاربر روی فرم
    نوشته شده توسط negar_software در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:24 عصر
  4. نشون دادن متن دلخواه در سایت پس از جند ثانیه؟
    نوشته شده توسط dada_shi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 02:03 صبح
  5. قرار دادن متن در Caption bar فرم
    نوشته شده توسط ali643 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 10:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •