نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه ی استفاده از Visio در سی شارپ

  1. #1

    Lightbulb نحوه ی استفاده از Visio در سی شارپ

    سلام بر همگی
    چطوری میشه یه سری اطلاعات رو در فرمت excel ذخیره کرد و بعد در سیستم دیگه ای ازش استفاده کرد؟
    اصلا تو پروژه هایی که قراره نسخه هایی زیادی ازش به فروش برسه بهترین فرمت برای ذخیره سازی چیه؟
    فقط من یه کم مبتدی ام ، دوستان موقع پاسخ دادن این قضیه رو لحاظ کنن
    و خواهش می کنم جواب بدین

  2. #2

    نقل قول: نحوه ی استفاده از Visio در سی شارپ

    نحوه استفاده visio را میخوای یا excel ؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه ی استفاده از Visio در سی شارپ

    سلام دوست عزیز

    دو راه برای کار با اکسل معموله یکی استفاده از microsoft.office.interoperability که علاوه بر داده میتونید استایل فایل اکسل رو هم تغییر بدین که برای گزارشگیری یا ورود اطلاعات بوسیله ی اکسل استفاده میشه
    اونیکی استفاده از OleDb هست که از اکسل مثل یک دیتابیس استفاده میکنه
    بهر حال استفاده از اکسل به عنوان روش ذخیره اطلاعات خیلی فکر خوبی نیست و اکسل با اینکه این قابلیت رو داره ولی برای اینکار طراحی نشده.
    فرمت ذخیره سازی بستگی به برنامه، حجم اطلاعات، سرعت و خیلی چیزای دگه داره، برای برنامه های تجاری یا client/server میشه از یه دیتابیس در سطح تجاری مثل sql server یا MySql استفاده کرد، اگر نه به دردسرش نمیارزه معمولا و میشه از embedded database هایی مثل Sqlite یا SqlServerCe استفاده کرد که خوبیشون اینه که نیاز به نصب ندارن و Sqlite خودش دیتابیس بسار قوی هستش و مشکلشون هم اینه که بخاطر سرعت و حجم کمشون خیلی قابلیت های دستابیس های تجاری رو ندارن ولی اگه از قابلیت ها استفاده نمیکنید انتخاب معقولیه. یک حالت هم استفاده از Access هست که از اکسل انتخاب بهتریه.

    این یه نمونه برای اتصال به اکسل از طریق OleDb:


    var fileName = string.Format("{0}\\esmeFileExcel.xls", Directory.GetCurrentDirectory());
    var connectionString = string.Format("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; data source={0}; Extended Properties=Excel 8.0;", fileName);

    var adapter = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM [esmeWorkSheet$]", connectionString);
    var ds = new DataSet();

    adapter.Fill(ds, "anyNameHere");

    DataTable data = ds.Tables["anyNameHere"];

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نحوه استفاده از view در سی شارپ
    نوشته شده توسط googoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1395, 21:09 عصر
  2. نحوه ایجاد و استفاده از تریگر در سی شارپ trigger in csharp
    نوشته شده توسط noroozifar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 11:59 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده اشاره گرها در سی شارپ
    نوشته شده توسط hamidoo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 16:32 عصر
  4. سوال: نحوه استفاده از MySql در سي شارپ براي ساختن نصب كننده؟
    نوشته شده توسط yesno22 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1387, 18:00 عصر
  5. نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 11:38 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •