نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: گرفتن متن از textbox پنجره های دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72

    گرفتن متن از textbox پنجره های دیگر

    چطور میتونم متن تکست باکس در پنجره های دیگر رو بدست بیارم
    اگر میشه توضیح بدین

  2. #2
    اسم فرم مورد نظر را بهش اضافه کن
    مثلا : از Form1 میخوای Textbox از Form2 بخونی :
    x=Form2.Text1.text

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72
    منظورم از پنجره های دیگه اینه که خارج پنجره ما یا پنجره های دیگر برنامه های در حال اجرا.

  4. #4
    میشه دقیق بگی چکار میخوای بکنی ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72
    مثلا یه پنجره که مال یه برنامه دیگه است باز شده و توش هم یه تکست باکس داره می خوام متن اون تکست باکس رو بدست بیارم.
    مثلا یاهوو مسنجر بازه و می خوام متن تو قسمت پسووردشو با برنامه خودم بدست بیارم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72
    فوریه اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه... با تشکر

  7. #7

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار khareh_siah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    72
    تابع getwindowtext بر روی تکست باکس عمل نمیکنه چرا...

  9. #9
    روی همه تکست باکس ها عمل نمی کنه مثلا کانکشن ویندوز البته در XP

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    من درست نمی دونم
    ولی تا اونجا که بلدم باید بری آدرسشو تو RAM پیدا کنی و از اونجا بخونی

  11. #11
    a = FindWindow(Nothing, "Sign In")
    b = FindWindowEx(a, 0, "Edit", Nothing)
    c = FindWindowEx(a, b, "Edit", Nothing)
    a=آدرس پنجره sign in
    b= آدرس textbox username
    c= آدرس textbox pass
    با داشتن آدرس می تونیم متن داخلش رو بخونیم getwindowtext
    ولی پسورد رو نمیشه خوند!!!!!
    PostMessage(pass, 204, 0, 0) با این api میشه دایره های یاهو رو نمایش داد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    ممنون عباس جان
    ولی error میده
    حتی وقتی

    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
    Private Declare Function PostMessage Lib "user32" Alias "PostMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Private Declare Function FindWindowExA Lib "user32" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long

    Private Sub Form_Load()
    Dim pass As Long
    a = FindWindow("", "Sign In")
    b = FindWindowExA(a, 0, "Edit", "")
    c = FindWindowExA(a, b, "Edit", "")
    Me.Caption = PostMessage(pass, 204, 0, 0)

    end sub
    میزنم بازم جواب نمیده
    آخرین ویرایش به وسیله H_SH_VB : جمعه 12 اسفند 1384 در 11:40 صبح

  13. #13
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim pass, ahw, bhw As Integer 'Handle Of Password TextBox
    ' Int(ahw) 'Handle Of Sign In Window
    'Int(bhw) 'Handle Of Password TextBox
    Dim s As String 's = vbStringNull = nil = ""
    Dim sa As String = "Sign In" 'Caption Of Sign In Window
    Dim ea As String = "Edit" ' Class Of TextBox (Password)
    ahw = FindWindow(s, sa)
    bhw = FindWindowEx(ahw, 0, ea, s)
    pass = GetWindow(bhw, GW_HWNDNEXT)

    pass = GetWindow(pass, GW_HWNDNEXT)
    PostMessage(pass, EM_SETPASSWORDCHAR, 0, 0)
    SendMessage(pass, 16, 0, 0)
    End Sub

    شما دقیقا همین رو با vb.net اجرا کن و یاهو راباز کن و کلید1 رو بزن

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260
    خوب pass رو کجا نگه میداره؟

  15. #15
    یه سری توابع پیچیده داره که من یادم نمی یاد برو تو کتاب های هک کرک

  16. #16
    عزیز از یاهو دیگه نمی تونی با api به صورت ساده پسور را کش بری !
    و در مورد text box های دیگه به جز متن امده در pm همه را می شه گرفت

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •