نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حرکت بین رکورد ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    حرکت بین رکورد ها

    سلام
    دوستان چطور می تونم بین رکورد های بازگشتی از mysql حرکت کنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: حرکت بین رکورد ها

    با سلام
    یعنی چی بین رکورد ها حرکت کنم؟
    تکه کد مورد نظرتونو قرار بدید بهتر میشه کمک کرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: حرکت بین رکورد ها

    می خوام برم رکورد بعدی یا قبلی ، اما این کدی که نوشتم فقط یه رکورد جلو تر میره .
    try {
    // TODO add your handling code here:
    res = stm.executeQuery("Select * from tblinfo");
    res.last();
    int cc = res.getRow();
    res.beforeFirst();
    jLabel5.setText("تعداد : " + cc);
    int i = 0;

    int kk = 5;
    String data[][] = new String[cc][kk];

    while (res.next()) {
    txtname.setText(data[i][0] = res.getString("id"));
    data[i][1] = res.getString("name");
    data[i][2] = res.getString("phone");
    data[i][3] = res.getString("mobile");
    data[i][4] = res.getString("tozih");
    i++;
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: حرکت بین رکورد ها

    دوست عزیز کلاس ResultSet متد first, last, next, previous,... داره پس با این متدها میشه همه جوره پیمایش کرد بعدشم تمامی داده هارو در ارایه ذخیره کردی دیگه هر وقت هر کدومو خواستی میتونی بازیابی کنی. پس مشکل کجاست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: حرکت بین رکورد ها

    نه کار نمیکنه ، اگه ممکنه کد اصلاح شدش رو بزارید ، ممنون میشم .

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: حرکت بین رکورد ها


    import java.sql.Connection;
    import java.sql.DriverManager;
    import java.sql.ResultSet;
    import java.sql.Statement;
    public class ConnectB {
    public static void main(String[] args) {
    Connection conn = null;
    String dbName = "school";
    String serverip="localhost";
    String serverport="1433";
    String url = "jdbc:sqlserver://"+serverip+"\\SQLEXPRESS:"+serverport+";databaseName="+dbName+"";
    Statement stmt = null;
    ResultSet result = null;
    String driver = "com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver" ;
    String databaseUserName = "sa";
    String databasePassword = "123456789";
    try {
    Class.forName(driver).newInstance();
    conn = DriverManager.getConnection(url, databaseUserName, databasePassword);
    stmt = conn.createStatement();
    result = null;
    String name, family;
    result = stmt.executeQuery("select * from Student ");

    while (result.next()) {
    name = result.getString("first_name");
    family = result.getString("last_name");
    System.out.println(name+" "+family);
    }
    conn.close();
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }
    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. حرکت بین رکورد ها
    نوشته شده توسط moferferi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 11:34 صبح
  2. حرکت بین رکورد ها
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 20:11 عصر
  3. حرکت بین رکورد ها
    نوشته شده توسط مینا جاوید در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 17:40 عصر
  4. آموزشی - DLL حرکت در بین رکورد های یک دیتا گرید است
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 12:45 عصر
  5. حرکت بین رکورد ها از طریق combobox
    نوشته شده توسط s_mostafa_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •