نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارتباط دو comboBox با هم توسط linq

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    ارتباط دو comboBox با هم توسط linq

    سلام دوستان عزیز من یک جدول دارم به نام Tbl_Ostan که استان های ایران هست و یک جدول دارم به نام Tbl_Shahrestan که شهرستان های ایران هست .

    حالا دو تا comboBox دارم یکی برای استان و یکی هم شهرستان

    میخوام اگر در comboBox استان ، استان مازندران انتخاب شد در کمبوباکس شهرستان ، شهرستان های مازندران لود بشه
    ارتباط دو comboBox در سی شارپ



    اگر منظورمو متوجه نشدیت بگین بیشتر توضیح بدم ، قبل از این که تاپیک بزنم چند تا با این موضوع دیدم ولی اصلا متوجه نشدم یکی مثل تاپیک زیر

    راستی میخوام به صورت کامل LINQ باشه ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    میتونی با خاصیت سلکت ایندکس کومبوباکس دستور سلکت دلخواهت رو اجرا کنی و مقدارش رو هرجا لازم داشتی استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    این کارو بلدم انجام بدم

    ولی چه کار کنم که شهرستانهای مربوط به هر استان بیاره ؟

  4. #4

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    ببین این به دردت میخوره ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    مثلا فکر کن لیست استان ها رو تو یه جدول داری و تو کومبو یک لود کردی ترتیب استان ها رو که داری کافیه شهرستان های هر استان روو تو یه تیبل جدا ذخیره کنی و هر وقت فلان ایندکس انتخاب شد فلان جدول سلکت بشه و تو کومبو 2 قرار بگیره بیشتر ساختار جدول مهمه

  6. #6

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    چیزی که به ذهن من میرسه اینه مثلا

    خوزستان اهواز
    خوزستان اندیمشک
    خوزستان دزفول
    خوزستان شوش
    مرکزی اراک
    مرکزی شازند
    لرستان خرم آباد
    لرستان دورود
    لرستان ازنا

    اونوقت میتونی راحت فراخوانی کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    نه اصلا اینطوری نیست ( به روش شما که یک سال طول میکشه ) جدول شهرستانها ارتباط دارد با جدول استانها
    دانلود : لیست استان ها به همراه شهرستان ها



    من جدول از تاپیک زیر دانلود کردم و بعد به SQLserver تبدیل کردم . شما ساختار جدول شهرستان نگاه کنید

  8. #8

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    نه اصلا اینطوری نیست ( به روش شما که یک سال طول میکشه ) جدول شهرستانها ارتباط دارد با جدول استانها
    دانلود : لیست استان ها به همراه شهرستان ها




    من جدول از تاپیک زیر دانلود کردم و بعد به SQLserver تبدیل کردم . شما ساختار جدول شهرستان نگاه کنید

    مرسی حق با شماست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم


  10. #10

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    در SelectedIndexChanged کمبو استان کوئری بزن و شهرهایی رو که id استانشان برابر selectedValue کمبو استان هست را انتخاب کن.

    DataClasses1DataContext db;
    public FrmMain()
    {
    InitializeComponent();

    db = new DataClasses1DataContext();

    cbOstan.DataSource = db.Ostans;
    cbOstan.DisplayMember = "Name";
    cbOstan.ValueMember = "Id";

    cbShahr.DisplayMember = "Name";
    cbShahr.ValueMember = "Id";
    }

    private void cbOstan_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    cbShahr.DataSource = db.Shahrs.Where(shahr => shahr.OstanID == (int)cbOstan.SelectedValue);
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    اقا محمود آموزشی که دادی عالی بود مرسی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    با سلام
    نمونه برنامه کمبوباکسهای مرتبط به هم

    با دیتابیس sql اسامی استانها و شهرهای مربوطه بطور کامل در این نمونه سعی شده تا آخرین تغییرات در استانها و شهرها اعمال گردد

    http://uplod.ir/bbqkoxr6cbsb/city_combobox.rar.htm

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: ارتباط comboBox ها با هم

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام
    نمونه برنامه کمبوباکسهای مرتبط به هم

    با دیتابیس sql اسامی استانها و شهرهای مربوطه بطور کامل در این نمونه سعی شده تا آخرین تغییرات در استانها و شهرها اعمال گردد

    http://uplod.ir/bbqkoxr6cbsb/city_combobox.rar.htm
    فایل مورد نظر پیدا نشد

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط دو کامپیوتر با هم برای دیدن لوکال هاست
    نوشته شده توسط hojjat2000 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 18:01 عصر
  2. یک مشکل در ارتباط دو جدول با هم
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 14:36 عصر
  3. لطفا منو راهنمایی کنیید ( ارتباط دو فرم با هم )
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 00:58 صبح
  4. ارتباط دو برنامه با هم
    نوشته شده توسط fm_mash در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 15:19 عصر
  5. ارتباط دو برنامه با هم
    نوشته شده توسط fm_mash در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 09:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •