نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اسم رویداد کلیک شدن روی هر یک از tab page های tab Control چیست

  1. #1

    Question اسم رویداد کلیک شدن روی هر یک از tab page های tab Control چیست

    اسم رویداد کلیک شدن روی هر یک از tab page های tab Control چیست و برای اجرای یک فرمان در هنگام انتخاب یک تب چه باید کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinaone1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    258

    نقل قول: اسم رویداد کلیک شدن روی هر یک از tab page های tab Control چیست

    میتونی از رویداد IndexChanged اگه اشتباه نکنم در کنترل TabControl برای فهمیدن اینکه کدام تب باز شده استفاده کنی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اسم رویداد کلیک شدن روی هر یک از tab page های tab Control چیست

    سلام
    در رویداد Selected
    کد زیر وفتی tab 2 انتخاب میشه پیام میده
    private void tabControl1_Selected(object sender, TabControlEventArgs e)
    {
    if (tabControl1.SelectedIndex == 1)
    {
    MessageBox.Show("Tab 2 is Selected","Danial Afshari");
    }
    }

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 11:26 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1391, 22:06 عصر
  3. انتخاب نشدن TextBox ها هنگام کلیک شدن روی آنها
    نوشته شده توسط Mani_rf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 17:48 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 07:39 صبح
  5. سوال: باز شدن tab page در tab control از طریق کلیک کردن بر روی button
    نوشته شده توسط fkhosravi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1387, 20:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •