نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

    سلام
    من همه ستونهای دیتا گرید رو ساختم. وبا این کد ها اطلاعاتمو از بانک میگیرم و داخل دیتا گرید میریزم.
    ولی موقعی که اطلاعات وارد دیتاگرید میشه ستون های جدید میسازه من میخوام اطلاعات داخل ستون هایی که ساختم وارد بشه. حالا با چه کد هایی اطلاعات رو وارد ستون هایی که خودم ساختم بکنم؟

    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from mytable", con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    SqlCommandBuilder combldr = new SqlCommandBuilder(da);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "mytable");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "mytable";

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

    سلام
    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from mytable", con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);

    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "mytable");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "mytable";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام
    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from mytable", con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "mytable");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "mytable";
    ممنون که کدمو اصلاح کردید ولی این جوابم نبود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

    منظور شما درج و آپدیت و حذف است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    منظور شما درج و آپدیت و حذف است
    نه ببین وقتی این کد ها اجرا میشن همزمان ستونهایی که در جدول دیتابیس هستن در دیتا گرید ویو نمایش داده میشن مثل این
    Untiwtled.jpg
    من میخوام عنوان ستونها فارسی بشه و داده ها در این ستونهای فارسی نمایش داده بشه مثل این
    Untiwddtled.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

      private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "کد";
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "نام";
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ورود اطلاعات از بانک به دیتاگرید

    ممنون مشکلم حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ورود اطلاعات به بانک
    نوشته شده توسط گرجی نیا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 22:23 عصر
  2. محدودیت در ورود اطلاعات به بانک
    نوشته شده توسط Javad583 در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مهر 1386, 10:48 صبح
  3. طراحی رابط کاربر مناسب و استاندارد برای ورود اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط reza5 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 11:57 صبح
  4. خطا در حین ورود اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط kamal_Zarrinkamar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 آبان 1385, 01:02 صبح
  5. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •