نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: behcomponent

  1. #1

    behcomponent

    سلام دوستان
    کسی behcomponent.dll رو داره ؟ خیلی دنبالش گشتم و پیداش نکردم
    اگه کسی dll شو داره واسم upload کنه ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: behcomponent

    سلام میشه بفرمایید کجا گشتید که پیدا نکردید
    توی همین تالار یه سرچ ساده میزدید
    پیدا میشد و دیگه نیازی به ایجاد این تاپیک نبود

  3. #3

    نقل قول: behcomponent

    بفرمایید این لینک (نام تاپیک: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی))
    لطفا تاپیک رو خودتون حذف کنید تا مدیران محترم اقدام نکردند

  4. #4

    نقل قول: behcomponent

    دوست عزیز اگه دقت کرده باشی من گفتم فایل dll شو میخوام
    لطف کن اگه ت. میتونی از این پستی که دادی دانلود کن ببین میتونی دانلود کنی !!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: behcomponent

    بله دانلود میشه!!من تست کردم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: behcomponent

    دوست عزیز کلاس هست خیلی راحت تبدیل به dll کن
    آموزش ساختن dll رو پبدا کن همش کپی پیست هست!!!

تاپیک های مشابه

  1. سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)
    نوشته شده توسط saeed1386 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 40
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1398, 10:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •