نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Usa
    پست
    61

    تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    سلام
    دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه یه حلقه با تعداد تکرار 94^94 ایجاد بشه؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط reza1371 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه یه حلقه با تعداد تکرار 94^94 ایجاد بشه؟؟؟
    سلام.
    اینطوری :
    int j = 0;
    for (int i = 0; i < Math.Pow(94, 94); i++)
    {
    j++;
    }
    MessageBox.Show(j.ToString());

    فقط مواظب CPU ت باش.
    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    اصلا این حلقه به پایان میرسه؟ واسه چه کاری میخواید؟شاید راه بهتری بشه بهتون گفت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    اصلا این حلقه به پایان میرسه؟ واسه چه کاری میخواید؟شاید راه بهتری بشه بهتون گفت
    قطعا نه.
    چون i سرریز میکنه.
    متغیرهای int 32 حداکثر تا 2 میلیارد و 100 خورده ای میلیون بیشتر گنجایش ندارن. پس بیچاره وسط راه هلاک میشه.
    منم به همین خاطر گفتم که مواظب cpu سیستمش باشه!.

  5. #5

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    قطعا نه.
    چون i سرریز میکنه.
    متغیرهای int 32 حداکثر تا 2 میلیارد و 100 خورده ای میلیون بیشتر گنجایش ندارن. پس بیچاره وسط راه هلاک میشه.
    منم به همین خاطر گفتم که مواظب cpu سیستمش باشه!.
    برای جلوگیری از سرریز کافیه i رو از جنس خروجی math.power یعنی از نوع double بگیرند. در ضمن Math.Pow(94, 94)رو هم قبل از حلقه محاسبه کنید تا نیاز نباشه در هر تکرار محاسبه بشه.

  6. #6

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    اخه چرااااا این حلقه باید اجرا بشه ؟ ! !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    هدف چیه؟
    اگر مساله embarrassingly parallel باشه میشه از CUDA یا OpenCL استفاده کرد.
    تکنولوژی های دیگه هم هستن که میتونن از چیزی که دات نت ارائه میکنه بهتر باشن.
    LLVM, AVX, SSE


    البته توجه داشته باشید که این تعداد یا حتی جذر این تعداد هم با این تکنولوژی ها غیر ممکن هست.
    فکر میکنم شما میخواهید AES-256 رو بشکنید.باید بگم نمیتونید.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : چهارشنبه 28 فروردین 1392 در 23:50 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    سلام.

    خب بزارید منم یه حساب کتاب سر انگشتی بکنم!

    2.9786415160527156567152269188849e+185 = 94^94

    اگر در هر ثانیه 100 تریلیون دور حلقه اجرا بشه! داریم:

    2.9786415160527156567152269188849e+171 ثانیه زمان برای اجرای کامل.

    که اگر هر سال رو 1000 روز در نظر بگیریم! برابر است با:

    3.4475017546906431211981793042649e+163 سال

    پس این یعنی همون حلقه بی نهایت:

    while(true){  /* دستورات */ }
    آخرین ویرایش به وسیله Hajivandian : پنج شنبه 29 فروردین 1392 در 10:05 صبح دلیل: FastCode

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    اگر در هر ثانیه 1 میلیون دور حلقه اجرا بشه! داریم:
    80186 ؟
    اگر اشتباه حساب نکرده باشم سیستم من الان نزدیک ۷۰۰ میلیون تا در ثانیه اجرا میکنه.~=400GigaFlops

    http://en.wikipedia.org/wiki/TOP500
    این لیست هم ۶ رقم از سیستم من و شما قویتره

  10. #10

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    80186 ؟
    سیستم من الان نزدیک ۷۰۰ میلیون تا در ثانیه اجرا میکنه.
    با این وجود امتحانش مجانیه خرجش یه ریست دیگه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط phpeproject.ir مشاهده تاپیک
    اخه چرااااا این حلقه باید اجرا بشه ؟ ! !
    شما به من بگو چرا نباید اجرا بشه؟
    فقط حلقه ها نیستن که نیاز به تکرار دارن.
    من روزی چندین بار از خودم سوالی رو که از بچگی به ذهنم رسید و هنوز جوابی براش نگرفتم رو تکرار میکنم.
    بدی (یا خوبی) آدم های سمج و سیریش همینه.
    سوال رو اونقدر تکرار میکنن تا صورت سوال رو اونطوری که باید فهمیده بشه بفهمن.
    چون به نظر من جواب تمام سوالات در فهمیدن صورت سوالات هست.
    حلقه بیچاره چه زجری میکشه از اینکه به جواب نمیرسه!.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط phpeproject.ir مشاهده تاپیک
    با این وجود امتحانش مجانیه خرجش یه ریست دیگه
    اگر لینوکس با این چیزها ریست میخواست که ......
    من روزی صد تا از این تست ها میگیرم.

    برای نمونه کاری که دوستمون میخواد انجام بده بهتره وضعیت پروژه distributed.net رو ببینید.

  13. #13

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    سلام
    با استفاده از Parallel.For اجازه اجرای موازی رو به کدتون بدید:

    using System.Threading.Tasks;
    class Test
    {
    static int N = 1000;

    static void TestMethod()
    {
    // Using a named method.
    Parallel.For(0, N, Method2);

    // Using an anonymous method.
    Parallel.For(0, N, delegate(int i)
    {
    // Do Work.
    });

    // Using a lambda expression.
    Parallel.For(0, N, i =>
    {
    // Do Work.
    });
    }

    static void Method2(int i)
    {
    // Do work.
    }
    }


    و برای 94^94 مثل اینکه باید چند Parallel.For پشت سر هم بنویسی.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    یه سوال فنی؟ 94^94 مگه نمیشه عدد 94 رو 94 بار در خودش ضرب کنی!!!!!!!!!
    پس این حلقه باید 94 بار بچرخه. و فقط هوای دیتا تایپ جواب آخر رو باید داشت.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    یه سوال فنی؟ 94^94 مگه نمیشه عدد 94 رو 94 بار در خودش ضرب کنی!!!!!!!!!
    پس این حلقه باید 94 بار بچرخه. و فقط هوای دیتا تایپ جواب آخر رو باید داشت.
    نه دیگه. اگر قرار بود 94 بار بچرخه که مثل بچه آدم مینوشتیم:

    for(int i = 0; i<94; i++)
    {
    دستورات مورد نظر
    }

    صورت سوال داره میگه حلقه به تعداد 94^94 بار تکرار بشه نه به تعداد 94 بار.
    مطمئنا حواست نبوده وگرنه خودت اینا رو میدونی!
    موفق باشی.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    نه دیگه. اگر قرار بود 94 بار بچرخه که مثل بچه آدم مینوشتیم:

    for(int i = 0; i<94; i++)
    {
    دستورات مورد نظر
    }

    صورت سوال داره میگه حلقه به تعداد 94^94 بار تکرار بشه نه به تعداد 94 بار.
    مطمئنا حواست نبوده وگرنه خودت اینا رو میدونی!
    موفق باشی.
    گفتم یه جای کار می لنگه واااای بر من

  17. #17

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    دوستان دقت کردین همه باهم دارین اینجا باهم بحث و گفتگو میکنید اما خود آقای reza1371 که این سوالو پرسیده هیچ جوابی نمیده
    یه جورایی فکر کنم هممونو سرکار گذاشته

  18. #18

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    دوستان دقت کردین همه باهم دارین اینجا باهم بحث و گفتگو میکنید اما خود آقای reza1371 که این سوالو پرسیده هیچ جوابی نمیده
    یه جورایی فکر کنم هممونو سرکار گذاشته
    دقیقا همینجوریه جواب حلقه معلومه حلقه بی پایان

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hosseinrasouli
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    35
    پست
    162

    نقل قول: تولید یک حلفه با تعداد تکرار 94^94 !!!!!

    بچه ها تا reza1371 نگه این حلقه برای چیه جواب ندینا .
    اصلا کاربرد حلقه برای چه برنامه ایست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کم کردن يک فيلد به تعداد تکرار ID در قسمت In
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 12:52 عصر
  2. سوال: تعداد تکرار کلمه
    نوشته شده توسط milade در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 09:25 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 13:01 عصر
  4. آرایه غیر مرتب بهترین الگوریتم برای نمایش تعداد تکرار
    نوشته شده توسط sohrab o در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 00:10 صبح
  5. تعداد تکرار عناصر - نیاز فوری
    نوشته شده توسط delphi_stu در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 06:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •