نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    سلام.
    برای ساخت لاگین مدیر چجوری باید از دیتابیس نام کاربری و رمز عبور ادمین رو بخونم و اگه درست باشه بره به صفحه ی admincp.php لطفا راهنماییم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله abbas3zaar : پنج شنبه 29 فروردین 1392 در 05:36 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    سوال دوم:

    توی یک پوشه مثلا 10 تا فایل php داریم چجوری میتونیم تعیین کنیم که وقتی کسی مثلا ادرس www.mysite.com/admin رو زد فایل login.php رو باز کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    به نام خدا
    سلام ببینید شما باید برای اینکار اول پی اچ پی بلد باشید برای شروع آموزش آقای شهرکی هست و اما برای لوگین شما در یکی از متداول ترین شیوه ها میتونید بعد از بررسی صحت کلمه عبور و نام کاربری
    باید سشن ایجاد کنید و بعد برای صفحات دیگه ببینید که اگه فرد لوگین نکرده بره به صفحه لوگین باید یه شرط بذارید بگید اگر سشن لوگینتون وجود نداشت به صفحه لوگین هدایت بکنه
    البته این روش مشکلات امنیتی داره در ابتدا که باید کمی برای مقابله مطالب امنیت و ... مطالعه کنید
    درپناه وراه حق پیروز و پایدار باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    این کد زیر رو در بالای فایل login.php نوشتم ولی اجرا میکنم این ارور رو میده مشکل کجاست؟

    Notice: Undefined index: username in C:\xampp\htdocs\mycms\admin\login.php on line 3

    Notice: Undefined index: password in C:\xampp\htdocs\mycms\admin\login.php on line 4
    Please enter a username and password



    <?php
    session_start();
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];

    if ($username && $password)
    {
    $connect = mysql_connect("localhost","root","") or die("Error Database Connect!");
    mysql_select_db("mycms") or die("Error DB.");

    $query = mysql_query("SELECT * FROM admin WHERE username = '$username'");
    $numrows = mysql_num_rows($query);

    if ($numrows !=0)
    {
    while ($row = mysql_fetch_assoc($query))
    {
    $dbusername = $row['username'];
    $dbpassword = $row['password'];
    }

    if ($username == $dbusername && $password == $dbpassword)
    {
    echo "Login Successfull.";
    $_SESSION['username'] = $dbusername;
    }
    else
    echo"Incorrect Password.";
    }
    else
    die ("That username dosent exist.");
    }
    else
    die ("Please enter a username and password");
    ?>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    سلام
    فکر کنم به خاطر این باشه که شما هنوز مقادیری رو ارسال نکردید
    به نظرم بهتره که اون دوتا فیلد رو بذاری پایین دستور if و برای چک کردن هم به این صورت عمل کنی :
     session_start();

    if (isset($_POST['password'] && $_POST['username']))
    {
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    البته این روش مشکلات امنیتی داره در ابتدا که باید کمی برای مقابله مطالب امنیت و ... مطالعه کنید
    میشه توضیحی در مورد مشکل امنیتی این روش بدین

  7. #7

    نقل قول: ساخت فرم لاگین مدیر سایت

    یکی از مشکل های امنیتیش اینه که پسورد رو همونی که هست ذخیره کردید چه تو دیتابیس چه تو سشن که باید حتما رمزگذاری بشه. من تو سی ام اسی که واسه خودم نوشته بودم، یه کد رندوم هم گذاشته بودم که با دیتابیس تو هر لاگین هماهنگ میشد تا کسی همین طوری سشن ها رو ست نکنه. شما هم اگه میخواید میتونید این کارو بکنید یا حتی پسورد رو با اون کد رندم رمزگذاری کنید.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت فرم لاگین به سامانه پیام کوتاه
    نوشته شده توسط omidp30 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 00:05 صبح
  2. سوال: ساخت فرم لاگین
    نوشته شده توسط saeed0935 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 11:12 صبح
  3. سوال: ساخت فرم لاگین به نرم افزار
    نوشته شده توسط djhooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 16:56 عصر
  4. سوال: ساخت فرم اوگین برای سایت
    نوشته شده توسط RZ_HAFEZ در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 23:14 عصر
  5. نحوه جدا سازی سیستم لاگین مدیر سایت و کاربران
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1390, 19:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •