نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

  1. #1

    Post آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    سلام دوستان
    من میخوام تایمر رو مثل Thread چند ثانیه Sleep کنم آیا میشه؟Thread.Sleep(1);

    و میخوام بدونم چه طوری میتونم وقتی تایمر روشن میکنم I به جلو حرکت کنه i++ منظورم اینه

    آخه همش ایتم یک رو نشون میده


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Start();
    timer1.Interval = 2000;
    }
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    MessageBox.Show(listBox1.Items[i].ToString());
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    مشکلت رو دقیق تر توضیح بده لطفا

  3. #3

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک
    مشکلت رو دقیق تر توضیح بده لطفا
    من با یه باتن تایمر رو استارت میکنم

    تیامر هر 2 ثانیه کار میده تا اینجا هیچی

    ولی مشکل اینه وقتی حلقه رو زدم همش ایتم 1 رو نمایش میده

    چون تایمر از اول شروع میکنه پس i رو هم مساوی صفر قرار میده و تو تکرار تایمر بازم ایتم 1 رو نشون میده من میخوام بره ایتم بعدی مثل Thread که راحت میشه ان کارو باش انجام داد من میخوام با تایمر این کارو کنم

  4. #4

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟


    int cnt = -1;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    cnt++;
    if (cnt == listBox1.Items.Count)
    {
    cnt = 0;
    }
    MessageBox.Show(listBox1.Items[cnt].ToString());
    }
    }


    خوم از این روش استفاده کردم ولی میخوام اگر شما راهی بهتر بلدین پیشنهاد بدین

  5. #5

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    دقیقا بگو برای چی این حلقه رو توی تایمر قرار دادی؟ منظورت از استفاده از تایمر چیه؟ چرا از همون thread اسفاده نمیکنی؟

  6. #6

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    دقیقا بگو برای چی این حلقه رو توی تایمر قرار دادی؟ منظورت از استفاده از تایمر چیه؟ چرا از همون thread اسفاده نمیکنی؟
    دوست عزیز من میخوام تایمر رو مثل thread چند ثانیه متوقف کنم بعد دوباره ادامه بدم آیا میشه؟

    مثل thread که میشه sleep کردش

  7. #7

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    یه سوال دیگه هم داشتم من یه treeView دارم و قسمت chekckBoxes رو هم true کردم بعد 10 تا node توش هست من 3 تا از این node ها رو تیک میزنم الان چه طوری میتونم Count این 3 ایتم رو تشخیص بدم؟ یا به طور بهتر بگم چه طوری میتونم Count node های تیک خورده رو تشخیص بدم؟

  8. #8

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    شما کلا داری اشتباه می ری.. باید به جای Timer از Thread.Timer استفاده کنی و با Delegate مقدار رو نمایش بدی

  9. #9

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک
    شما کلا داری اشتباه می ری.. باید به جای Timer از Thread.Timer استفاده کنی و با Delegate مقدار رو نمایش بدی
    بی زحمت میتونی یه مثال بزنی با Delegate ؟

    ممنون میشم

  10. #10

    نقل قول: آیا میشه از تایمر مثل Thread استفاده کرد؟؟

    اینجا گذاشتم برات http://amirzandi.blog.com/?p=195

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا میشه برای ارسال پیامک و پیش شماره های مثل 3000 از GSM Modem استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1398, 13:58 عصر
  2. سوال: آیا در C#‎‎ هم مثل VB میشه از Vsflex grid استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط sahel65 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 14:34 عصر
  3. آیا تو net3. میشه از XAML استفاده کرد؟؟
    نوشته شده توسط babalengderaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1385, 12:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •