نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن تاتیل برنامه ای که اجرا نکرده ایم

  1. #1

    Question بدست آوردن تاتیل برنامه ای که اجرا نکرده ایم

    سلام
    من یک برنامه دارم که میخاوم وقتی اجرا شد هندل یا تایتل اون را بدست بیارم
    که بعد بیام به وسیله اون هندل کار روی اون انجام بدم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بدست آوردن تاتیل برنامه ای که اجرا نکرده ایم

    سلام.
    اگر منظورتون نام پروژه (همون namespace برنامه شما ) هست میتونید از کد زیر استفاده کنید :
    MessageBox.Show(Application.ProductName.ToString()  );

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: بدست آوردن تاتیل برنامه ای که اجرا نکرده ایم

    نقل قول نوشته شده توسط Collector مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک برنامه دارم که میخاوم وقتی اجرا شد هندل یا تایتل اون را بدست بیارم
    که بعد بیام به وسیله اون هندل کار روی اون انجام بدم
    میتونید برای انجام دادن کار روی اون از نام پروسس اون هم استفاده کنید که این روش منطقی تر از تایتل هستش، چون ممکنه توی بعضی از نرم افزار ها تایتل متغیر باشه.

    **موفق باشید/

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن تاتیل برنامه ای که اجرا نکرده ایم

    حل شد

    Process[] processes = Process.GetProcessesByName(Path);

    foreach (Process p in processes)
    {
    windowHandle = p.MainWindowHandle;
    }

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن تاتیل برنامه ای که اجرا نکرده ایم

    با برنامه پست قبلی اگر برنامه را اجرا میکردیم هندل را بدست می آوردیم
    حالا میخوام اگر مصلا یک فایل ورود را اجرا کردیم هندل برنامه ورد را بدست بیاورم
    کسی راه حلی داره فکر کنم یکم سخت شد

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن نام تابع در حال اجرا
    نوشته شده توسط kavehYn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آبان 1386, 00:12 صبح
  2. بدست آوردن لیست برنامه های نصب شده روی ویندوز
    نوشته شده توسط mskm100 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 23:41 عصر
  3. بدست آوردن ورژن برنامه
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 08:17 صبح
  4. بدست آوردن مسیر برنامه پس از نصب آن؟
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1385, 20:39 عصر
  5. سوال : بدست آوردن ورژن برنامه
    نوشته شده توسط addmean در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1384, 20:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •