نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    Question آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    با سلام
    دوستان آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    روش غلط دوم :

    private void BTinsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    emptyRow = dataGridView1.DisplayedRowCount(true);
    this.dataGridView1.Rows.Add(emptyRow, textBox1.Text);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    روش غلط سوم:
    int index = this.dataGridView1.Rows.Count;

    //and count +1 to get a new row id:
    index++;
    this.dataGridView1.Rows.Add();

    دوستان من ارورش رو ترجمه كردم مي گه نمي تونه زماني كه كنترل به داده متصل هست سطري به ديتا گريد ويو اضافه بشه!!! خوب يعني چي؟ خوب بايد چيكار كنم؟
    پيشاپيش ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    شما اگه DataGridView رو به DataTable متصل کردی، میتونی سطر رو به DataTable اضافه کنی..

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    چطوري مي توني با كد نشون بدي؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    شما کدتون که DataTable رو به DataGridView میده بگذارید تا من بهش اضافه کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    DataTable dt = new DataTable();

    cmd.CommandText = "select * From phoneNumber";
    da.Fill(dt);

    dataGridView1.DataSource = dt;
    }

    private void BTinsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(2);
    }

    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟


    private void BTinsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.DataSource is DataTable)
    {
    ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Rows.Add(... );
    }
    }

    البته اینکه مستقیم اضافه کنید یا به DataTable نمیتونم بگم کدوم بهتره...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    دستت درد نكنه فقط چرا ميره زير ستون id مي خوام بياد زير ستون phoneNumber و بعدش دوباره نرم افزار رو ران مي كنم مقادير اضافه شده درش نيست يعني سيو نمي شه؟
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    شما وقتی یک سطری به DataTable اضافه میکنید بایستی فیلدهای مربوط به اون سطر رو به ترتیب ستونهای DataTable و با توجه به Type ستون ها مشخص کنید.احتمالا شما فقط یک مقدار میدین و اولین ستون هم Id هست و مقدارتون به عنوان Id در نظر گرفته میشه.

    ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Rows.Add(1, 2, 3);

    برای ذخیره هم، شما یا باید هر بار که سطری رو اضافه میکنید، اون رو توی دیتابیس هم INSERT کنید و یا اینکه با استفاده از DataAdapter، دیتابیس رو Update کنید و رکورد های اضافه شده رو اضافه کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    اين ديتا آدابتر فقط يه مورد هست اونم sqldataadapter هست كه equal داره!! نمي دونم منظورت از ديتا آدابتر چيه؟ ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    همون da که شما متد Fill ش رو برای پر کردن DataTable فراخوانی کردین متد Update داره...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    متد update رو مي زنم خطا مي گيره؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: آيا اين كد براي درج اطلاعات در ديتاگريدويو اشتباه هست؟

    دوستان چگونه اطلاعاتي كه در ديتاگريد ويو وارد كردم در ديتابيس ثبت كنم؟
    من از اين كد استفاده كردم ولي ارور مي ده:
    آخرین ویرایش به وسیله complexcoding : پنج شنبه 29 فروردین 1392 در 17:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 16:13 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 00:00 صبح
  3. درج اطلاعات در جدولی در کشور دیگر از طریق اینترنت
    نوشته شده توسط hossein.e در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 07:58 صبح
  4. درج اطلاعات همراه با Refreshکردن فرم
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 17:20 عصر
  5. مشكل با درج اطلاعات در ديتابيس توسط كاربر
    نوشته شده توسط xneda در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 15:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •