نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با دستور <authorization> در وب کانفیگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    مشکل با دستور <authorization> در وب کانفیگ

    سلام
    من برای دسترسی به سایت محدودیت کاربری ایجاد کردم حتما کاربر باید لاگین انجام بده و در فایل وب کانفیگ

    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="AdminLogin.aspx"/>
    </authentication>
    <authorization>
    <deny users="?"/>
    </authorization>


    از دستورات بالا استفاده کردم حال تا زمانی که لاگین انجام نشده دسترسی عملا به پوشه تصاویر و استایل ها نا ممکن است صفحه لاگین به هم میریزه البته مشکل اصلی این دستور

    <authorization>
    <deny users="?"/>
    </authorization>

    میباشد بنظر دوستان چکار باید بکنم تا این مشکل حل شود؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با دستور <authorization> در وب کانفیگ

    معمولا برای یه مسیر خاص Authorization میزارن که این مشکلات پیش نیاد ، یه Folder درست کنید صفحات بعد از لاگین رو به اونجا انتقال بدین تگ Authorization هم به این شکل بزارید تو Web.Config

      <location path="FolderName">
    <system.web>

    <authorization>
    <deny users="?"/>

    </authorization>


    </system.web>
    </location>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: مشکل با دستور <authorization> در وب کانفیگ

    اگه بخواهیم تصاویر و فایل css مورد نیاز برا فرم لاگین را در یک سایت دیگه قرار بدیم بنظرتان اشکال پیش نمی اید؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با دستور <authorization> در وب کانفیگ

    میشه ولی یه کم کار حرفه ای نیست ! سرعت رو هم میاره پایین ... چرا راه حل اول نه ؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با دستور inherited کمک کنید
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 07:45 صبح
  2. مشکل با دستور response
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 07:17 صبح
  3. دلفی 2005 و مشکل با دستور response در delphi.net asp
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 12:10 عصر
  4. مشکل در دستور Format
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1383, 17:07 عصر
  5. مشکل در دستور sql
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 00:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •