نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کد رندمی که هر بار مقدار قبلی رو برمیگرداند

  1. #1

    کد رندمی که هر بار مقدار قبلی رو برمیگرداند

    این قطعه کد بصورت رندم اطلاعاتی را از دیتابیس واکشی میکند. اما مشکل اینجاست که هر بار همون اطلاعات رو واکشی میکند یعنی مقادیر عوض نمیشه. چرا؟(مثلا عدد 5 را وارد میکنم تا 5تا رکورد را برام بصورت رندم بخونه. اما در هر بار که عدد5 میدم مقادبرid=1,3,7,10,14 را برام برمیگردونه. مگر بصورت رندم در هر بار اجرا نباید مقادیر عوض بشه.؟

    "SELECT TOP " + tedadqes1 + " * ,RND(ID) AS RAND FROM question_TB where F7=1";

    دستورات زیادی برای رندم اجرا کردم اما فقط این دستور جواب میده که اینطوری جواب میده. دیتابیس افیس 2007.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کد رندمی که هر بار مقدار قبلی رو برمیگرداند

    اینجا رو نگاه کنید. گفته باید Randomize فراخوانی شه، البته این تابع فکر میکنم فقط در کد VBA میتونه اجرا بشه و نه در Query.
    اینجا رو هم ببینید.

  3. #3

    نقل قول: کد رندمی که هر بار مقدار قبلی رو برمیگرداند

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    اینجا رو نگاه کنید. گفته باید Randomize فراخوانی شه، البته این تابع فکر میکنم فقط در کد VBA میتونه اجرا بشه و نه در Query.
    اینجا رو هم ببینید.
    ممنون ولی چیزی که مشکل من رو حل کنه پیدا نکردم.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اضافه کردن یک عدد به مقدار قبلی دیتابیس
    نوشته شده توسط c1m2s3 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 22:03 عصر
  2. افزودن مقدار جدید به مقدار قبلی
    نوشته شده توسط REZADG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 18:22 عصر
  3. متغیری که بتواند مقدار قبلی را حفظ کند
    نوشته شده توسط faravani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 19:01 عصر
  4. سوال: بدست آوردن مقدار قبلی combobox
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 14:04 عصر
  5. نگه داشتن مقدار قبلی روی server
    نوشته شده توسط roya_dibaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 11:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •