نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تایید اعتبار یک تاریخ در تقویم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    تایید اعتبار یک تاریخ در تقویم

    سلام به همگی
    دوستان من میخوام که در برنامه ام از کاربر یک تاریخ(مثال "1390-12-31") رو دریافت کنم
    حالا قبل از هر چیزی میخوام که تاریخ رو چک کنم و ببینم که چنین تاریخی صحیح هست یا نه
    همگی میدونید که در اسفند ماه 31 روز وجود نداره چطوری باید تست کنم؟

  2. #2

    نقل قول: تایید اعتبار یک تاریخ در تقویم

    سلام
    به نظر من بهتره که تاریخ رو با سه تا کمبو باکس از کاربر بگیری و بعد چک کنی که تاریخ درسته یا نه
    یعنی یه کمبوباکس بزاری برای روز یه دونه برا ماه و یه دونه برا سال وبعد یه برنامه ای مثل این برنامه ای که برات میزارم بنویسی
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: تایید اعتبار یک تاریخ در تقویم

    دوست عزیز راه حل شما بدرد نمیخوره
    مثلا سال 91 اسفند 30 روز بوده اما امسال 29 روز هستش پس من نمیتونم هر سال بشینم و برنامم رو با تقویم بروز کنم
    اینجوری برنامه من حداکثر کاراییش یک سال هستش

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: تایید اعتبار یک تاریخ در تقویم

    شاید بهترین روش نباشه، ولی شما میتونید، ابتدا روز، ماه و سال رو جدا کنید (به صورت int) و با استفاده از متد ToDateTime مربوط به کلاس System.Globalization.PersianCalendar، به تاریخ میلادی تبدیل کنید.این متد در صورتی که تاریخ نا معتبر باشه (مثل 1391/12/30) یک Exception رو Throw میکنه.با گذاشتن try...catch میشه فهمید که تاریخ معتبره یا نه.البته با توجه به هزینه try-catch مطمئن نیستم بهترین روش باشه.
    البته راه دیگه هم، بررسی بازه مولفه های تاریخه.مثلا در ماه 1 تا 6 هر ماه 31 روزه و... .سال کبیسه رو هم با متد IsLeapYear مربوط به System.Globalization.PersianCalendar میتونید بررسی کنید.

  5. #5

    نقل قول: تایید اعتبار یک تاریخ در تقویم

    فکر کنم سال های کبیسه هر چهار سال یکبار اتفاق می افتد ، اگر 91 داشتیم بعدی 4 سال بعد هست ، شما کافی 91 رو توی برنامه که میدونی کبیسه بوده رو داشته باشی ، سال های که با مضرب 4 باهاش اختلاف دارن 30 روزه هستند ، بقیه سال ها 29 روزه ، البته به شرطی که فرض من درست بوده باشه .

تاپیک های مشابه

  1. میخوام تاریخ و تقویم رو در نیوک فارسی کنم
    نوشته شده توسط siavash82ir در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 00:05 صبح
  2. اعتبار سنجی تاریخ ورودی توسط کاربر در .net 2005
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 08:26 صبح
  3. ارسال ایمیل بعد از تایید اعتبار
    نوشته شده توسط omid_3952 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1383, 12:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •