نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در تعریف یک کلاس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    مشکل در تعریف یک کلاس

    بنام خدا
    سلام
    من یه کلاس دارم( public class daneshju) حالا تو یه کلاس دیگه (public class Data ) اون کلاس رو بصورت زیر صدا زدم:


    public class Data {
    daneshju[] ds=new daneshju[3];

    {


    حالا این کلاس دانسجو من کانستراکتور داره ُچجوری باید کانستراکتورهای این سه تا که تعریفشون کردم رو پر کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: مشکل در تعریف یک کلاس

    daneshju[0] = new daneshju( constructor arguments);


    و به همین ترتیب برای 1 و 2

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در تعریف کلاس
    نوشته شده توسط aapalireza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 اسفند 1389, 22:40 عصر
  2. مشکل در تعریف session در کلاس
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 10:32 صبح
  3. سوال: مشکل در تعریف کلاس
    نوشته شده توسط matf2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 14:59 عصر
  4. مشکل با تعریف کلاس
    نوشته شده توسط glassysmart در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 01:35 صبح
  5. سوال: مشکل با تعریف متد در کلاس (C++‎.net2005)
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •