نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: update جدول

  1. #1

    update جدول

    سلام
    من می خوام یک بخش از جدولم رو به روز رسانی کنم، کد زیر را براش نوشتم ولی اصلا تغییری در جدول ایجاد نمی کنه، خطایی هم نمی دهد، می شه راهنمایی کنید ایرادش کجاست
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(strCon);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("Update wholeAction SET [stagePercentage]=@percent,[stageCost]=@cost WHERE ([stageName]=@name) AND ([houseType]=@house)", con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", i.ToString());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@house", TypeHouse.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@percen", sumDarsad[i - 1]);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@cost", costDarsad[i - 1]);


    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: update جدول

    ظاهرا کامند به هیچ کانکشن دیتابیسی وصل نیست.
    cmd.Connection=con;

  3. #3

    نقل قول: update جدول

    چرا وصل، انتهای تعریفش نوشتم، بعد از update
     OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("Update wholeAction SET [stagePercentage]=@percent,[stageCost]=@cost  WHERE ([stageName]=@name) AND ([houseType]=@house)", con);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: update جدول

    این کد با پارامتراش تو اس کیو ال اجرا میشه؟ آیا پارامترها درست مقدار دهی میشن. یه دیباگ بگیر

  5. #5

    نقل قول: update جدول

    پارامترها درست مقدار دهی شده اند و همه مقدار دارند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: update جدول

    هر چی میبینم سیتکسی مشکلی نیست مگر اینکه کامند شما اشتباه نوشته شده باشه.

  7. #7

    نقل قول: update جدول

    همه رو چک کردم، کامندها همه درست مقدار دهی می شن، ولی در جدول درج نمی شن!!!! واقعا نمی دونم چرا

  8. #8

    نقل قول: update جدول

    به نظر من تنها دلیلی که میتونه باشه اینه که با این شرط where هیچ رکوردی وجود ندارد

  9. #9

    نقل قول: update جدول

    والا راستش رکورد هم وجود دارد!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: update جدول

    سلام.
    اول اینکه چک کنید که شرط های کوئری شما، مقادیر درست رو بفرستند. همیشه سعی کنید آخر رشته هاتون یک ()Trim اضافه کنید تا فضاهای خالی ناخواسته رو حذف کنه.
    مورد دوم اینکه مقادیر شرط ها رو درون messagebox نشون بدید تا مطمئن بشید که مقادیر درست رو میفرستید و در واقع شرط برقرار میشه.
    مورد اخر اینکه فکر کنم یکی از پارامترهاتون یک t اضافه داشته باشه (percent@ موقعی که ارسال شده، نوشتید percen@ ).
    کلا این کارها رو انجام بدید :

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(strCon);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("Update wholeAction SET [stagePercentage]=@percent,[stageCost]=@cost WHERE ([stageName]=@name) AND ([houseType]=@house)", con);

    MessageBox.Show(i.ToString().Trim());
    MessageBox.Show(TypeHouse.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", i.ToString().Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@house", TypeHouse.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@percent", sumDarsad[i - 1]);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@cost", costDarsad[i - 1]);

    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  11. #11

    نقل قول: update جدول

    این کار رو هم انجام دادم، متاسفانه مشکل حل نشد
    برای پارامترهای دیگه هم message box قرار دارم، و همگی نشان می دهند که پارامترهای صحیح ارسال می شوند

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: update جدول

    نقل قول نوشته شده توسط rashidi_sm مشاهده تاپیک
    این کار رو هم انجام دادم، متاسفانه مشکل حل نشد
    برای پارامترهای دیگه هم message box قرار دارم، و همگی نشان می دهند که پارامترهای صحیح ارسال می شوند
    همه مقادیر بدرستی نشان داده شدن؟
    مطمئنید که اون شرط در دیتابیس و جدول شما برقراره؟
    یه عکس از خطا بگیرید و بذارید.

  13. #13

    نقل قول: update جدول

    هیچ خطایی نمی ده، چک کردم که وارد data base می شه یا نه، که وارد می شه ولی تغییرات را ثبت نمی کنه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: update جدول

    وقتی خطا نمیده ولی تغییراتی هم ایجاد نمیشه تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که شرط شما برقرار نمیشه. یعنی اون رکورد رو نمیتونه پیدا کنه.(شاید ظاهرا چیزی که شما واسش میفرستید با داده جدول یکی هست ولی در عمل تفاوت دارند).
    داده های مربوط به شرط رو به جای اینکه خودتون تایپ کنید از جدول copy و درون تکست باکس ها ، paste کنید.
    راستی داده های شرط (یعنی stagename و housetype ) شامل حروف فارسی هستند؟ (مخصوصا "ی" و "ک")

  15. #15

    نقل قول: update جدول

    بله شامل حروف فارسی هستن، کاراکتر ی رو هم دارند

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: update جدول

    احتمالا مشکل بخاطر همون باشه!. کد زیر جای حروف ک و ی فارسی و عربی رو با هم عوض میکنه. اگر جواب نداد اونوقت جای "ی" ها و "ک" ها رو عوض کنید:
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(strCon);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("Update wholeAction SET [stagePercentage]=@percent,[stageCost]=@cost WHERE ([stageName]=@name) AND ([houseType]=@house)", con);

    MessageBox.Show(i.ToString().Trim());
    MessageBox.Show(TypeHouse.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", i.ToString().Trim().Replace("ی","ي"). Replace("ک","ك"));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@house", TypeHouse.Text.Trim().Replace("ی" ,"ي").Replace("ک","ك"));
    cmd.Parameters.AddWithValue("@percent", sumDarsad[i - 1]);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@cost", costDarsad[i - 1]);

    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : شنبه 31 فروردین 1392 در 04:21 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در update جدول در برنامه
    نوشته شده توسط didaaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 19:15 عصر
  2. سوال: update جدول با چندمقدار
    نوشته شده توسط zhashemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 30 فروردین 1389, 21:05 عصر
  3. سوال: update جدول يك بانك از روي جدول يك بانك ديگر
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 13:25 عصر
  4. خطا در هنگام Update جدول دارای کلید با خاصیت Identity
    نوشته شده توسط nazaninebaba در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1387, 12:31 عصر
  5. مشکل در update جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط blueface در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1385, 11:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •