نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

  1. #1

    Lightbulb ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

    سلام دوستان.
    خسته نباشید
    من تازه تو این وب سایت عضو شدم
    خیلی هم مبتدی هستم در برنامه نویسی
    امیدوارم کمکم کنید.

    راستی اینو هم ذکر کنم که من دانشجو نیستم و قصدم از انجام این پروژه ها و سوال ها.یاد گیری هست
    وگرنه از رو علاقه میخوام از طریق پروژه یاد بگیرم.
    پس لطفا این سوالام رو با درج سورس کد جواب بدید تا یاد بگیرم(دیگه خیلی ساده و رک گفتم که قصدم یاد گیری هست مبتدی هستم)
    مرسی.

    اما سوال:
    من میخوام مقادیری رو با C#‎ به سایت بفرستم
    سایت هم به این ترتیب هست که 3تا فیلد داره که باید پر شه
    و یه کلید سابمیت داره که باید زده بشه
    بعدش صفحه جدید لود میشه و کدی رو میده که برنامه دوباره باید اون کد رو از سایت بخونه و توی تکست باکسی که تو نرم افزاره تمایش بده.
    ممنون میشم با سورس کد ذکر کنید تا کاملا متوجه بشم که روش چیه. (با توجه به این که 1 ماه هم نیست C#‎ کار میکنم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

    خب کار زیاد داری.
    باید اطلاعات رو سمت هاست وبت ذخیره کنی مثلا یه فایل xml و برای اینکه غاطی نشه باید تگ گذاری بشه.
    بعد بخونیشون و دوباره جایی دخیره کنی و سپس اینور تو فرم ویندوز بخونیسش.
    دقیقا این داده ا باید یک جا سمت هاست سایتت ذخیره بشن.

  3. #3

    نقل قول: ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

    ببین من میخوام با برنامه ای که نوشتم ارسال بشه به سمت سایت
    واسه گرفتن اطلاعات هم به یه جاهایی رسیدم. اما ارسال رو نه.
    یه جورایی باید برای برنامه تعریف بشه که توی سورس کد این مقدار رو پیدا کن و به جای value مقدار txtbox رو بذار و ارسال کن. اما چه جوری این کار رو بکنم نمیدونم.اما در مورد گرفتن اطلاعات این فیلم رو ببینید:
    http://www.hamcodi.ir/videos/214/214.mkv
    http://www.hamcodi.ir/videos/215/215.mkv

    یه فیلم 2 قسمتی هست.
    سورس رو میگیره و از قسمتی از تگ تا قسمت دیگه رو نشون میده.

  4. #4

    نقل قول: ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

    پست اطلاعات

    HttpWebRequest httpWReq = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(@"http:\\domain. com\page.asp"); ASCIIEncoding encoding = new ASCIIEncoding(); string postData = "username=user"; postData += "&password=pass"; byte[] data = encoding.GetBytes(postData); httpWReq.Method = "POST"; httpWReq.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded"; httpWReq.ContentLength = data.Length; using (Stream stream = httpWReq.GetRequestStream()) { stream.Write(data,0,data.Length); } HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)HttpWReq.GetResponse(); string responseString = new StreamReader(response.GetResponseStream()).ReadToE nd();

  5. #5

    نقل قول: ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

    میشه در مورد این کد واسم توضیح بدی که هر قسمت چکار میکنه؟(مبتدی بودن بد دردیه :D )

               HttpWebRequest httpWReq =  (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://google.com");

    ASCIIEncoding encoding = new ASCIIEncoding();
    string postData = "username=user";
    postData += "&password=pass";
    byte[] data = encoding.GetBytes(postData);
    httpWReq.Method = "POST";
    httpWReq.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    httpWReq.ContentLength = data.Length;
    using (Stream stream = httpWReq.GetRequestStream())
    {
    stream.Write(data,0,data.Length);
    }
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)httpWReq.GetResponse();
    string responseString = new StreamReader(response.GetResponseStream()).ReadToE nd();
    }

  6. #6

    نقل قول: ارسال و دریافت مقادیر به وب سایت و از وب سایت در C#‎

    دوستان کسی نمیتونه واضح راهنماییم کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال و دریافت اس ام اس از طریق سایت
    نوشته شده توسط mortezaaa در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 19:53 عصر
  2. سوال: دریافت مقادیر ارسال شده توسط SQL
    نوشته شده توسط samprp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:22 عصر
  3. ارسال و دریافت SMS از طریق وب سایت
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 00:10 صبح
  4. جمع بندی سیستم ارسال و دریافت sms از طریق سایت
    نوشته شده توسط -osho- در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 20:40 عصر
  5. جمع بندی سیستم ارسال و دریافت sms از طریق سایت
    نوشته شده توسط -osho- در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 19:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •