نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    279

    مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت

    سلام خدمت همه دوستان
    من تو برنامه ام از یک ریچ تکست باکس استفاده کردم و rtf آن را به ریچ تکست باکسی که تو استیمال است فرستادم اما هنگامی که متن ها طولانی و پشت سر هم باشد رو بد نشون می ده کلا فرمت سطر های آخر به هم می ریزه
    کسی می دونه علتش چی هست ؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی برام مهمه هست اگر کسی می دونه بهم کمک کنه
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت

    اگه امکانش هست برنامه تونو بزارید تا یه نگاهی بهش بندازیم ببینیم مشکل از کجاست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    279

    نقل قول: مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت

    خیلی ممنون
     Stimulsoft.Report.Components.StiRichText rt = StiLavayeh.GetComponents()["RichText1"] as StiRichText;
    rt.RtfText = Descript.rtf;
    من از این کد استفاده کردم منتها وقتی متن طولانی و پشت سرهم باشه بدون هیچ فاصله ای ،تو استیمال بعضی از خط های رو بد نشون میده بدون فرمت نشون به خصوص خط های آخر رو

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت

    خوب چرا داخل استیمول Variable تعریف نکردید و مقدار مورد نظرتون رو به اون پاس ندادید؟ اینجوری که خیلی راحت تر میشد

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد ، بلوار امامزاده جعفر علیه السلام
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در ریچ تکست باکس استیمال ریپورت

    ایشان منظورشان این است که متن زیاد باشه در ریچ و فونتش هم عوض کنید در حالت priview هم می ریزد

تاپیک های مشابه

  1. رنگی کردن کل سطر در ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 19:55 عصر
  2. سوال راجع به ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط saeid12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 19:39 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 16:28 عصر
  4. مشکل اینتر و تکست باکس
    نوشته شده توسط mohammadkhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 19:17 عصر
  5. ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 21:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •