نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار با MetaWeblog توسط CookComputing.XmlRpc

  1. #1

    کار با MetaWeblog توسط CookComputing.XmlRpc

    سلام دوستــــــــــــــــان

    برای ارسال مطلب به وبلاگ و دریافت اطلاعاتی از آن مانند؛ مطالب ارسالی، گروه ها و ... میخواهم از CookComputing.XmlRpc استفاده کنم، حال برای بلاگفا فقط تونستم مطلب ارسال کنم آنهم تنها شامل عنوان و توضیحات هست و نمیدونم دیگر خصوصیات مانند برچسب، ساعت و ... رو با چه نامی ارسال کنم ...

    در خود سایت بلاگفا هم هیچ مستنداتی مشاهده نکرم تا بتونم از
    http://www.blogfa.com/api/metaweblog.ashx
    بطور کامل استفاده کنم ...

    همچنین اگر بخواهم برای وبلاگ های مختلفی برنامه ارسال مطلب بنویسم، باید برای هر کدام از وبلاگ ها کلاس های متفاوتی بنویسم؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید ...

  2. #2

    نقل قول: کار با MetaWeblog توسط CookComputing.XmlRpc

    بیش از سی مشاهده اما بدون هیچ جوابی ... !!

    دوستان کسی اطلاعاتی نداره ... !!؟

  3. #3

    نقل قول: کار با MetaWeblog توسط CookComputing.XmlRpc

    کسی قصد راهنمایی نداره ... !!

  4. #4

    نقل قول: کار با MetaWeblog توسط CookComputing.XmlRpc

    این هم آخرین پست ...
    دوستان کسی نیست .... !!

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مجموعه آموزش های قدم به قدم کار با داده توسط LINQ و EntityFramework
    نوشته شده توسط actros در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1392, 14:18 عصر
  2. حرفه ای: کار با اکسل توسط C++‎
    نوشته شده توسط collegian در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 13:34 عصر
  3. کار با CascadingDropDownExtender توسط وب سرویس
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 22:30 عصر
  4. کار با datagrid توسط connection string
    نوشته شده توسط powerboy2988 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 12:05 عصر
  5. خارج کردن یک کاربر در حال کار در سیستم توسط مدیر سیستم
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 10:35 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •