نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    29
    پست
    744

    Question چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟

    با سلام
    دوستان چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟ من درون ديتابيسم ستون اول را كه شناسه مي باشد در حالت مقداردهي اتوماتيك گذاشتم حالا مي خواهم در ديتاگريدويو فقط ستون دوم را مقدار دهي كنم و ستون اول از روي ديتابيس خوانده شود و در فرم سي شارپ مقداردهي نشود؟
    ممنون از كمكتون


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    29
    پست
    744

    نقل قول: چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟

    كسي نمي خواد كمكي كنه ؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟

    سولت معلوم نیست ولی فراموش نکن دیتا گرید مجموعه ای سطرها رو داره پس با مجموعه بازی کن

  4. #4

    نقل قول: چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟

    اگه که از sqlserver استفاده می کنی زمان تعریف کلید اصلی اگه که بخوای به صورت اتوماتیک مقدار دهی شه باید خاصیت identity رو yes کنی .
    در ضمن می تونی تنظیمات دیگه ای هم که مورد نظرت هست انجام بدی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    29
    پست
    744

    نقل قول: چگونه ستون اول datagridview اعداد اتوماتيك ستون آي دي(ID) درون ديتابيس مقداردهي شود؟

    دوستان ممنون
    نگاه كنيد من يه ديتاگريد ويو روي فرم ويندوزم دارم كه دو ستون داره ستون اول آي دي كه در جدول ديتابيس اتوماتيك شمارش مي شه و ستون دوم كه در فرم سي شارپ من تو يه تكس باكس يه مقدار مي دم و مي ريزم تو سلول دوم هر سطر ولي سلول اولش رو مي خوام اتوماتيك طبق اس كيو ال شمارش كنه مثلا :
    1 | 0
    9 | 1
    5 | 2
    يعني ستون اول كه شناسه هست براساس تنظيمات بانك اطلاعاتي مقداردهي بشه (حالا اينجا به ترتيب شمارش شده ممكنه يه وقت 4 تا 4 تا زياد كنيم.).
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 07:42 صبح
  2. نحوه حذف ستون ثابت اول datagridview ؟
    نوشته شده توسط gama118 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 10:38 صبح
  3. سوال: چگونه حاصل جمع (sum) يك ستون از datagridview را بدست بيارم ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 10:08 صبح
  4. جمع کردن اعداد یک ستون از DataGrid
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 23:46 عصر
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1383, 18:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •