نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: كمك درباره backup گيري

  1. #1

    كمك درباره backup گيري

    Private void Backup (string strFileName)
    {
    try
    {
    string command=@"BACKUP DATABASE Pubs TO DISK='" + strFileName + " ' ";
    this.Cursor= Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand=null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection=new SqlConnection ( "Data Source=.; Initial Catalog=Pubs;
    Integrated Security=True");
    if (oConnection.State !=ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand =new SqlCommand ( Sqlcommand, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.cursor=Cursors.Default;
    MessageBox.show(" تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد.");
    }
    Catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show ("Error Occurd : " + ex.Message);
    }
    }

    من اين كد رو استفاده كردم اين قسمت كه زيرش خط كشيدم ومروبش كردم
    ميزنهsql داخل پرانتز موجود نيست
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 بهمن 1395 در 19:57 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار littledemon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شهر سردار خیبر : شهید همت
    پست
    154

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    این چیست ؟ "Sqlcommand"
    فکر کنم شما باید پارامتر اول رو به فرمانتون ارجاع بدید :


    oCommand =new SqlCommand ( command, oConnection);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    سلام
    دانلود کن
    http://alexmcse.blogsky.com/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار littledemon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شهر سردار خیبر : شهید همت
    پست
    154

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام
    دانلود کن
    http://alexmcse.blogsky.com/
    خوب این که لینک اصلی بلاگ هست و فکر میکنم بیشتر جنبه تبلیغی داشته باشه ! لاقل لینک مستقیم به مطلب میزاشتی واسه رفیقمون .

    من پیشنهادم اینه که دوستانمون رو پرورش بدیم تا خودشون خلق کنند و نه این که به چیزی وابسته شون کنیم !

  5. #5

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط littledemon مشاهده تاپیک
    این چیست ؟ "Sqlcommand"
    فکر کنم شما باید پارامتر اول رو به فرمانتون ارجاع بدید :


    oCommand =new SqlCommand ( command, oConnection);
    با سلام ممنونم ولي باز هم كار نكرد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    سلام.
    کدتون رو داخل تگ شارپ ( # ) بذارید تا کدهاتون قابل فهم تر و پش نوازتر باشن.
    یه عکس از خطا بگیرید و بزارید.(عکس رو طوری بگیرید که کدهای برنامتون هم مشخص باشه).

  7. #7

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    کدتون رو داخل تگ شارپ ( # ) بذارید تا کدهاتون قابل فهم تر و پش نوازتر باشن.
    یه عکس از خطا بگیرید و بزارید.(عکس رو طوری بگیرید که کدهای برنامتون هم مشخص باشه).
    سلام
     private void Backup(string strFileName)
    {
    try
    {
    string command = @"BACKUP DATABASE bbb TO DISK='" + strFileName + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bbb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");

    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(sqlcommand, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show(" تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    }
    اينم مشكلش
    Error    1    The name 'sqlcommand' does not exist in the current context    3    

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    sqlcommand شما دو پارامتر ورودی میگیره. اولیش دستور sql شما هست و دومی کانکشن شما.
    دومی رو درست نوشتی ولی اولی رو باید command بذاری. یعنی :
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);

  9. #9

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    sqlcommand شما دو پارامتر ورودی میگیره. اولیش دستور sql شما هست و دومی کانکشن شما.
    دومی رو درست نوشتی ولی اولی رو باید command بذاری. یعنی :
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
     private void Backup(string strFileName)
    {
    try
    {

    string command = @"BACKUP DATABASE bbb.mdf TO DISK='" + strFileName + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bbb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show(" تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    }
    باسلام ممنون ولي به يك مشكل جديد برخورد كردم كدروتغيير دادم به اين شكل ولي الان اين مشكل رودارم يك پيغام داخل به اين شكل نمايش مي دهerror occurd:incorrect syntax near.'.' r

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    همیشه سعی کنید بگید در کدوم خط از برنامه خطا اتفاق می افته. هر چقدر راهنمایی شما کمتر باشه، دیرتر به جوابتون می رسید.
    در دستور sql مربوط به backup بعد از کلمه BACKUP DATABASE باید نام دیتابیس رو ذکر کنید. اینو ببینید. (نام دیتابیس من DBPos هست ). به جای path@ هم باید مسیر ذخیره شدن فایل پشتیبان رو بدید.
    backup database [DBPos] to disk = @path with init

    موفق باشید.

  11. #11

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    ممنون از رهنمايي شما ام داخل خود برنامه كه errorنميده يك مسيج باكس نشون ميده كه متن errorرو بالا نوشتم نمي دونم كدوم خطه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط hamide741 مشاهده تاپیک
    داخل خود برنامه كه errorنميده يك مسيج باكس نشون ميده كه متن errorرو بالا نوشتم نمي دونم كدوم خطه
    دلیلش اینه که try و catch استفاده کردی وگرنه برنامه در خط مورد نظر متوقف میشه و میتونید ببینید که خطا در کدوم بخش اتفاق می افته.

  13. #13

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    دلیلش اینه که try و catch استفاده کردی وگرنه برنامه در خط مورد نظر متوقف میشه و میتونید ببینید که خطا در کدوم بخش اتفاق می افته.
    به نظر شما از چي استفاده كنم

  14. #14

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    چون دیتابیس اتچ نیست باید به جای نام ، آدرس کامل دیتابیس رو قرار بدید:

    private void Backup(string strFileName)
    {
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bbb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"))
    {
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand())
    {
    try
    {
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    string dbname = cmd.Connection.Database;//'گرفتن نام کامل دیتابیس
    SqlConnection.ClearAllPools();
    cmd.CommandText = "USE [MASTER] BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK =N'" + strFileName + "'";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    finally
    {
    this.Cursor = Cursors.Default;
    }
    }
    }
    }

  15. #15

    نقل قول: كمك درباره backup گيري

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چون دیتابیس اتچ نیست باید به جای نام ، آدرس کامل دیتابیس رو قرار بدید:

    private void Backup(string strFileName)
    {
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bbb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"))
    {
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand())
    {
    try
    {

    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    string dbname = cmd.Connection.Database;//'گرفتن نام کامل دیتابیس
    SqlConnection.ClearAllPools();
    cmd.CommandText = "USE [MASTER] BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK =N'" + strFileName + "'";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    finally
    {
    this.Cursor = Cursors.Default;
    }
    }
    }
    }
    سلام ممنون با تشكر از همه دوستان مشكل حل شد
    اگه در مورد restoreهم مطلبي دازيد ممنون ميشم
    آخرین ویرایش به وسیله hamide741 : سه شنبه 03 اردیبهشت 1392 در 22:59 عصر

تاپیک های مشابه

  1. كمك در گزارش گيري از اكسس
    نوشته شده توسط gol_2007m2002 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1388, 12:01 عصر
  2. سوال: Backup گيري از بانك اطلاعاتي بر روي سيستم ديگر
    نوشته شده توسط pishgamict در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 07:18 صبح
  3. سوال: كمك درباره thread
    نوشته شده توسط aligilani1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 21:14 عصر
  4. سوال: كمك درباره ImageEnMultiX
    نوشته شده توسط Tasiyan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 15:02 عصر
  5. سوال: راهنمايي درمورد backup گيري mysql در جاوا
    نوشته شده توسط rowzaneh در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •