نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آپلود مجدد عناصر موجود با نامی رندم در پوشه ای جدید توسط drog & drop

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار saeedfadaoddini
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    66

    آپلود مجدد عناصر موجود با نامی رندم در پوشه ای جدید توسط drog & drop

    سلام من می خواهم با یکسری تصویر آماده و از قبل تهیه شده یک عکس بسازم که بتوانم از تصویر نهایی در مرحله پایانی یک save بگیرم و با نامی جدید در هاست ذخیره کنم
    لینک زیر گویای همه چیز هست
    khodetoons.ir/1212
    لطفا راهنمایی کنید اگر از دستتون بر می آد

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار saeedfadaoddini
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    66

    نقل قول: آپلود مجدد عناصر موجود با نامی رندم در پوشه ای جدید توسط drog & drop

    اینو بلدم که برای ساختن یک آپلود سنتر ساده کافیه
    کد زیر رو بسازیم
    <html> <body> <form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <p align="center"> <label for="file">Filename:</label><input type="file" name="file" id="file" size="67" /> <input type="submit" name="submit" value="upload" /><br /> &nbsp;</p> </form> <p align="center">Code By Online-DL</p> </body> </html>

    بعدشم یک فایل به نام upload.php بسازیم با محتویات زیر

    if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/png") || ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg") || ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg")) && ($_FILES["file"]["size"] < 2000000)) { if ($_FILES["file"]["error"] > 0) { echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />"; } else { echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br />"; echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br />"; echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " Kb<br />"; echo "Temp file: " . $_FILES["file"]["tmp_name"] . "<br />"; if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"])) { echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. "; } else { move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"], "upload/" . $_FILES["file"]["name"]); echo "Stored in: " . "upload/" . $_FILES["file"]["name"]; } } } else { echo "Invalid file"; }
    البته توجه می کنیم که علامت <?php و ?> را بگذاریم
    بعدشم کافیه یه پوشه به نام upload بسازیم والسلام


    اما درد من اینه که می خوام یه آپلود به شیوه ای که گفتم داشته باشم نمی دونم چی کار کنم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دسترسی به عناصر موجود در resours
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 20:36 عصر
  2. سوال: شيوه دسترسي به عناصر موجود در ديتاريپورت
    نوشته شده توسط aminpprog در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 16:55 عصر
  3. مبتدی: ذخیره سازی تمام عناصر موجود در comboBox
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 10:58 صبح
  4. valign عناصر موجود در Div
    نوشته شده توسط iekrang در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 08:56 صبح
  5. جلوگیری از تایپ مجدد اسامی موجود
    نوشته شده توسط yasinmh در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •