نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دستور مستقیم پرینت در active report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    دستور مستقیم پرینت در active report

    سلام.چطور میشه دستور مستقیم پرینت رو در اکتیو ریپورت داد.
    مثلا واسه دیتا ریپورت این کد رو میزنیم


    Private Sub Command1_Click()
    DataReport1.PrintReport
    End Sub


  2. #2

    نقل قول: دستور مستقیم پرینت در active report

    Private Sub ActiveReport_KeyDown(KeyCode As Integer, ByVal Shift As Integer)
    Select Case KeyCode
    Case Is = 13: Me.PrintReport True
    End Select
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: دستور مستقیم پرینت در active report

    ممنون از راهنماییت.ولی من منظورم ارسال دستور پرینت بدون باز کردن فرم active report بود.یعنی از فرم دیگه دستور ارسال بشه.

  4. #4

    نقل قول: دستور مستقیم پرینت در active report

    Private Sub Command1_Click()
    ActiveReport1.PrintReport True
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    213

    نقل قول: دستور مستقیم پرینت در active report

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    Private Sub Command1_Click()
    ActiveReport1.PrintReport True
    End Sub
    باسلام از این کد من استفاده کردم ولی اکتیو ریپورت باز شده وجدول اتخاب چاپگر نیز باز میشود

    چگونه می شود بدون باز شدن اکتیوریپورت وفرم انتخاب چاپگر بمحض کلیک کردن چاپگر شروع به کار کند ؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پرینت مستقیم در Stimul Soft Report
    نوشته شده توسط teymoorei در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1391, 20:41 عصر
  2. دستور مستقیم پرینت در دیتاریپورت
    نوشته شده توسط adib202 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 19:25 عصر
  3. مثال برای Active Report
    نوشته شده توسط نعیم رضاییان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 10:09 صبح
  4. Active Report(download)
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:58 عصر
  5. Active Report Pro 2.0 را از کجا می توان یافت
    نوشته شده توسط VBCODEMAN در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 10:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •