نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: event for microsoft agent

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    18

    event for microsoft agent

    سلام
    چطور میتونم برایagent ها event تعریف کنم؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    13
    سلام

    منظور شما از تعریف اونت زیاد مشخص نیست.
    ولی یک مقاله در لینک زیر هست که نوشته "صادق علوی زاده" است و اطلاعات کامل و خوبی راجع به Agenها داره:
    http://www.irandevelopers.com/article.asp?id=276

    البته این مقاله دارای کد هم هست که در صورت تمایل می توانید از لینک زیر داون لودش کنید:
    http://www.irandevelopers.com/download.asp

    البته همون طور که گفتم منظور شما از تعریف اونت برای من مشخص نیست. وقتی شما اکتیوایکس Agent را وارد دلفی بکنید همون کمپوننت اونتهایی مثل OnBalloonShow و OnBallonHide و OnClick و OnDblClick و OnMove و OnListenStart و OnListenComplete و OnCommand داره.

    معموری

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    13
    دوباره سلام
    راستی یک نگاهی هم به لینک زیر بیانداز:
    http://www.irandevelopers.com/forum/...PagePosition=1
    معموری

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    18
    درسته وقتی من اکتیوایکس Agent را وارد دلفی کردم همون کمپوتevent هایی مثل OnBalloonShow و OnBallonHide و OnClick و OnDblClick و OnMove و OnListenStart و OnListenComplete و OnCommand داره.
    ولی وقتی توی اونا یه code ای قرار میدم موقع رخداد code اجرا نمیشه
    مثلا:
    <span dir=ltr>

    procedure TForm1.Agent1Click(ASender: TObject;
    const CharacterID: WideString; Button, Shift, x, y: Smallint);
    begin
    Agent1.Characters.Item['peedy'].Speak('hi','');
    end;
    </span>
    آیا تو کد نو یسی مشکل دارم؟؟

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی در رابطه با Microsoft Agent
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:05 عصر
  2. using Microsoft Agent
    نوشته شده توسط win32api در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 10:44 صبح
  3. استفاده از microsoft agent در دلفی
    نوشته شده توسط rsheytoonak در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 00:34 صبح
  4. مشکل با Event Agent
    نوشته شده توسط robochoo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 18:40 عصر
  5. Delegate ,Event ,Event Handler , EventArg....
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •