نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جدا کردن آرایه 10تا 10 تا (حل شد)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    جدا کردن آرایه 10تا 10 تا (حل شد)

    سلام من یک آرایه دارم که از دیتابیس می خونه مثلا 22 تا مقدار داره حالا می خوام 10 تا 10 تا جدا بشه و بین هر مقدار , باشه یعنی بشه


    $a = array(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 ,19,20,21,22);


    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
    و
    11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
    و
    21,22


    و این مقدار های جدید همه در یک آرایه دیگه ذخیره بشه یعنی دسته اول بشه اندیس 0 و دسته دو بشه اندیس 1 و همین توری تا آخر

    چوری می تونم اینکارو بکنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله navid3d_69 : سه شنبه 03 اردیبهشت 1392 در 22:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: جدا کردن آرایه 10تا 10 تا


    $a = array(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 ,19,20,21,22);
    $a = array_reverse($a);
    $b = array();
    $counter = 0;
    while(count($a) > 0) {
    for($i = 0; $i < 10 && count($a) > 0; $i++) {
    if(!isset($b[$counter])) {
    $b[$counter] = array();
    }
    array_push($b[$counter], array_pop($a));
    }
    $counter++;
    }
    echo '<xmp>' . print_r($b, true) . '</xmp>' . PHP_EOL;

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن مقدار ذخیره شده در آرایه
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 12:46 عصر
  2. سوال: جدا کردن ارقام عدد و قرار دادن در آرایه
    نوشته شده توسط maryam13 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:40 عصر
  3. جدا کردن متن در یک مقدار استرینگ
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •