نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: دلفی XE4 رسید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gholami146
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    374

    دلفی XE4 رسید

    با سلام خدمت دوستان عزیز امروز می خوام براتون نسخه دلفی XE4 رو برای دانلود بزارم البته هنوز بصورت تریال می باشد (تا رسیدن قفل بازکن شکیبا باشید)
    شماره سریال جهت نصب
    MNFK-D26DUM-YWWLNE-M2RN
    نشانی دانلود
    سایت یونی بایت
    سایت گیگا بیس
    سایت شیر 4 وب

    امید وارم لذت ببرید
    و پیش نیاز برای نصب این نسخه (نقل قول)
    Minimum System Requirements for XE4

    Windows Platforms

    The following Windows platforms are supported as development platforms:
    Microsoft® Windows 8 (32-bit and 64-bit)
    Microsoft Windows 7 SP1 (32-bit and 64-bit)
    Microsoft Windows VistaTM SP2 (32-bit and 64-bit) requires administrator rights
    Microsoft Windows Server 2008 (32-bit and 64-bit)
    The latest service packs and security updates are recommended for all platforms
    Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 or later

    RAD Studio is the app development suite for companies who need to create true native apps for PCs, tablets, and smartphones and get them to market fast. Manage one codebase, one team, and one schedule without sacrificing performance. True native apps give you more control, tighter security, and a better user experience.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    سلام و خسته نباشید آقای غلامی.
    مدتهاست که منتظر انتشار Xe4 هستیم با این که منابع آموزی نسخه Xe3 هم هنوز محدود هستند(البته منابع فارسی) ولی فکر نمیکنم نسخه Xe4 فرق چندانی کرده باشه.

    خودم در تحقیق هستم و از دوستان هم میخوام که اگه اطلاعات بیشتری در مورد این نسخه دارند در این تاپیک اعلام کنند تا ما هم استفاده لازم رو ببریم.

    موفق و سربلند باشید.

    MMD

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    ببخشید اسپم میدم ولی کسی نبود اطلاعات مختصری از این نسخه جدید (Delphi Xe4) به ما بده؟؟؟

    موفق و سربلند باشید

    MMD

  4. #4

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    من يه سوال دارم اين نسخه كه شما گزاشتي فقط دلفي رو داره يا كامله
    نسخه كامل RAD Studioچه قسمتايي داره غير دلفي و cpp
    و حجم نسخه كاملش چقدره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    دوست من 100 % نمیان فقط Delphi Xe4 رو بیرون بدن و مسلماً RAD Studio Xe3 کامل هست و به غیر از Delphi کامپایلر C++‎ Builder هم هست.

    موفق و سربلند باشید.

    MMD

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار azarsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    127

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    به نظر من XE4 یکی از نسخه های شاهکاری هست که تا امروز برای دلفی منتشر شده. به شخصه من چند وقتی هست که دارم ازش استفاده می کنم خیلی هیجان زده شدم. تا به امروز تونستم چندتا از نرم افزارهای کوچکی که از قبل نوشته بودم را برای مک کامپایل کنم. و الانم هم دارم بر روی یک نرم افزار ساده برای ios کار میکنم .

    اگر بخواهم در یک جمله بگم شاهکار دلفی از ابتدا تا به امروز xe4 هست.

  7. #7

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    نقل قول نوشته شده توسط azarsoft مشاهده تاپیک
    به نظر من XE4 یکی از نسخه های شاهکاری هست که تا امروز برای دلفی منتشر شده. به شخصه من چند وقتی هست که دارم ازش استفاده می کنم خیلی هیجان زده شدم. تا به امروز تونستم چندتا از نرم افزارهای کوچکی که از قبل نوشته بودم را برای مک کامپایل کنم. و الانم هم دارم بر روی یک نرم افزار ساده برای ios کار میکنم .

    اگر بخواهم در یک جمله بگم شاهکار دلفی از ابتدا تا به امروز xe4 هست.
    برای بحث های دیتابیس چه راهکاری را پیش بینی کرده اند ؟(البته برای استفاده در محیط مک)
    از چه ابزارهایی میشه استفاده کرد ؟ sql server , oracle , interbase , ...

  8. #8

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    دوستان سلام.
    من هم مثل بقیه از آمدن نسخه 4 خوشحال شدم و تصمیم گرفتم که با استفاده از این نسخه برنامه های مک بنویسم برای همین هم شروع به نصب کردم. اول اینکه تونستم یه ک.ر.ک خوب براش پیدا کنم ولی مشکل من بعد از این شروع شد. خب من نه کامپیوتر مک دارم و نه Mac Device مثل تبلت و یا آیپد . واسه همین هم یه VMWARE گیر آوردم و پچ مک رو فعال کردم و با کلی دانلود نسخه LION 10.7.5 رو نصب کردم بعدش باید XCode و PAServer و Command Tools رو نصب میکردم که موفق به نصبشون شدم . ولی الان مشکلم اینه که هر چه قدر سعی میکنم یه خروجی بگیرم راه براه گیر میده که SDK نصب نیست در حالی که نصب شده هست .. بعد از این همه تلاش برگشتم جای اول .. از دوستان کسی تجربه کامپایل و اجرا تحت FireMonkey رو داره ؟
    لطفا دوستان اقدام به نصب و راه اندازی بکنن تا تجارب به دیگران هم انتقال داده بشه باز هم تاکید میکنم راه اندازی بدون داشتن محصولات اپل(IPad , IPhone, MacBook)
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    سلام
    هر چه قدر سعی میکنم یه خروجی بگیرم راه براه گیر میده که SDK نصب نیست در حالی که نصب شده هست
    لطفاً در مورد این مسئله بیشتر توضیح دهید. در MAC ارور میده یا در ویندوز؟ آیا ارتباط شبکه ای مک و ویندوزی که دلفی روی آن نصب است برقرار است؟

  10. #10

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    بله ارتباط براحتی برقرار شد و پیغام successfull داد و من حتی براحتی از ShareFolder های ویندوز و مک استفاده میکنم. موقعیکه من برنامه را اجرا میکنم محیط Delphi IDE این پیغام رو برمیگردونه. PAServer سمت مک هم اجرا شده و ارتباط برقرار هست.. البته من نمیدونم توی مک باید کار اضافه تری هم انجام داد یا نه؟ سوال من اینه شما خودت این کار رو با VMWare انجام دادی؟

  11. #11

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    موقعیکه من برنامه را اجرا میکنم محیط Delphi IDE این پیغام رو برمیگردونه. PAServer سمت مک هم اجرا شده و ارتباط برقرار هست.. البته من نمیدونم توی مک باید کار اضافه تری هم انجام داد یا نه؟
    من نمی دونم که در برنامه خود از چه کتابخانه هایی استفاده کرده اید. ولی بسته به کتابخانه هایی که مورد استفاده قرار گرفته باید مواردی را Deploy کنید. (منوی Project و گزینه Deployment). در ضمن متن خطا را دقیقاً بگویید تا راحت تر بتوانیم مشکل را پیگیری کنیم.
    سوال من اینه شما خودت این کار رو با VMWare انجام دادی؟
    با vmware نه.
    در ضمن اگر مشکلتان را در یک تاپیک جدید مطرح می کردید بهتر بود. متاسفانه موقعی که پست قبلی رو نوشتم متوجه عنوان تاپیک نشدم.

  12. #12

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    سلام دوستان

    نسخه RAD Studio XE4 Update 1 رو نصب کردم و همین طور، اکتیوش هم کردم ولی وقتی بر روی مورادی که Use شدن با نگهداشتن دکمه Ctrl کلیک می‌کنم وارد سورسشون نمیشه. در اصل سورس کامپوننت‌ها نصب نشدن در حالی که در ورژن‌های قبلی اینطور نبود.
    شما هم این مشکل رو دارید؟ باید از سریال خاصی استفاده کنم تا نصب بشه؟

    در ضمن از لینک زیر دانلودش کردم:
    http://altd.embarcadero.com/download...4_upd1_win.iso

    با تشکر از دوستان

  13. #13

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    سلام
    م ولی وقتی بر روی مورادی که Use شدن با نگهداشتن دکمه Ctrl کلیک می‌کنم وارد سورسشون نمیشه. در اصل سورس کامپوننت‌ها نصب نشدن در حالی که در ورژن‌های قبلی اینطور نبود.
    برخی از کتابخانه ها در دلفی به صورت Close Source عرضه میشه که مربوط به کتابخانه IntraWeb هستند ولی اگر این مشکل رو با کتابخانه های دیگر که به صورت پیش فرض در دلفی هستند دارید مشکل خیلی عجیب به نظر میرسه!

  14. #14

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    سلام
    نسخه کامل این ورژن از RAD STUDIO پیدا میشه ؟ مشکلی نداره ؟ کامپوننت های XE2 روی این XE4 نصب میشن ؟ روی ویندوز 8 مشکلی نداره ؟
    مرسی

  15. #15

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    ممنون از جوابتون

    ولی این مشکل مربوط به همه کتابخانه‌های دلفی میشه. فقط DCUها هستند و فایل Pas اونها موجود نیست!
    از دوستانی که نصب کردن، این مشکل رو ندارند؟ و اگه همچین مشکلی رو نداشتید، لطفا سریالی که با اون نصبش کردین رو اینجا بزارید.

    با تشکر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    نقل قول: دلفی XE4 رسید

    سرعت اینترنت من پایینه، من چه جوری میتونم RAD Studio XE4 را تهیه کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. ساخت سیستم عامل با دلفی
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1400, 11:38 صبح
  2. فارسی نوشتن در دلفی
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 07:56 صبح
  3. فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط ghaum در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 10:29 صبح
  4. Update Pack شماره 2 دلفی هم رسید.
    نوشته شده توسط Touska در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 19:36 عصر
  5. سیستم ارسال کارت تبریک نوروز طراحی شده با دلفی
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •