نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل تبدیل string به Double

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    مشکل تبدیل string به Double

    سلام

    اشکال من کجاست که نمیتونم مقادیر string و به Double تبدیل کنم.
    در ضمن اطلاعات ورودی من از طریق پورت usb می باشد که می خوام دمای محیط و با استفاده از سنسور مجزا روی guage نمایش بدم.guage من فقط مقدار double قبول میکنه.
    در ضمن من همین کار رو روی vb.net انجام دادم که بدون اینکه اشکالی به وجود بیاد برنامه اجرا شد.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    اینم کدمه:
       try
    {

    mehran.BaudRate = System.Convert.ToInt32(c1TextBox1.Text);
    mehran.PortName = "COM3";
    mehran.Open();
    while (true)
    {
    string i = mehran.ReadExisting();

    // double A;
    // listBox1.Items.Add(i);
    textBox1.Text = (i);


    c1LinearGauge1.Value = i;
    // Thread.Sleep(200);
    }
    }
    catch { }
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    برادر باید استرینگ رو پارزش (Pars)کنی اینطوری


    double
    d = 0;
    string str = "10.25";
    d =
    Double.Parse(str);


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double


    آقا بازم ارور داد.
    چطور میشه یک عدد با چند رقم اعشار رو تعداد اعشارش رو کمتر کرد.عدد ورودی به برنامه 6 رقم اعشار دارد.

  5. #5

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    برادر ارتباطی به ارقامت نداره، شما اول این str رو به ما نشان بده بینیم اصلا توش چیه که FormatExeption پرتاب میکنه . کد زیر 7 رقم اعشار داره اجرا میشه

    double
    d = 0;
    string str = "10.2544444";
    d =
    Double.Parse(str);
    MessageBox.Show(d.ToString());


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double


    این ورودی است که بدون مشکل در لیست باکس نمایش داده می شود.ولی هر کاریش می کنم نمیتونم تبدیلش کنم به دابل تا تو guage نمایشش بدم.
    ممنون بابت وقتی که میذارید

  7. #7

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    برادر کل لیستت رو نشون بده، یه میخوای پروژه رو اتچ کن برامون البه اگه حقوق کپی رایت رعایت میشه، یه میخوای کدت رو برامون بفرست، فکر میکنم یکی از اعدادی که تو لیست هست مشکل داره مثلا مثل همین .27 که قسمت اعشارش نوشته نشده البته این رو من الان امتحان کردم و دونستم که مشکلی نداره ولی به نظر میاد یکی از ورودی هات مشکل داشته باشه
    آخرین ویرایش به وسیله Arcsinos : چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392 در 18:41 عصر دلیل: سوتی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    یعنی چی اونوقت؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    پروژمو که نمی تونم اتچ کنم شما اجراش کنید.چون یه مدار وصل کردم به پورت یو اس بی و میخوام اطلاعات یک سنسور رو داخل برنامه نمایش بدم فرضا سنسور دما.تو وی بی دات نت بدون مشکل اجرا میشه ولی میخوام سی شارپ باشه که متاسفانه ارور دارم.
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Management;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO.Ports;
    using System.Threading;
    using System.Windows.Converters;
    namespace Test1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    SerialPort mehran = new SerialPort();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }

    private void c1Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    mehran.BaudRate = System.Convert.ToInt32(c1TextBox1.Text);
    mehran.PortName = "COM3";
    mehran.Open();
    while (true)
    {
    string i = mehran.ReadExisting();

    c1RadialGauge1.Value = (i);
    Thread.Sleep(200);
    }
    }


    }
    }

    کل کدهام همینا هستند البته double.parse رو الان حذف کردم.

  10. #10

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    خب میخوای یه کاری کن ، بنویس c1RadialGauge1.Value =Double.Parse(i) و وقتی که FormatExeption پرتاب شد موس رو ببر روی متغیر i و ببین Valueش چیه، بعد یه عکس از اون Value بگیر و بذار اینجا تا اگه خدا بخواد ببینیم مشکل از کجاست

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double


    اینم ارور!!!

  12. #12

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    برادر منظورمن چیز دیگری بود وقتی ارور داد برو ببین کدوم خط ارور داده بعد موس رو ببر رو متغیر i بعد مقدارش رو ببین چنده مثلا کد زیر ارور داره و وقتی من موس رو بردم روی str مقدارش که ..10 هست رو بهم نشون داد

    wwww.png

    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mvb_mehran
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    253

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double



    عکس اول مقدار داخل i
    عکس دوم مقدار aa

  14. #14

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    خب مثل اینکه تصویر عوض شد : قبل از اینکه i رو پارس کنی بیا این کار رو انجام بده :



    double
    d = 0;
    string str = "10..";
    try
    {
    d =
    Double.Parse(str);
    }
    catch
    {
    d = 0;
    }
    MessageBox.Show(d.ToString());


    می تونی این کار هم انجام بدی البته این به درد کار شما میخورد چون مقدار i خالی هست نمی تواند آن را به Double تبدیل کند


    double d = 0;
    string str = "";
    if (str != string.Empty)
    d =
    Double.Parse(str);
    else

    d = 0;
    MessageBox.Show(d.ToString());


    آقا مثل اینکه شما یه اشتباه دیگری هم میکنی و اینکه ورودی خود را به صورت کلی میخوانی . باید یه خط یه خط بخونی اینطور که معلومه کل لیست داخل متغیر i هست (r/) نشان دهنده ی خط جدید هست بیا یه کاری کن اول رشتت رو Splitکن بعد روش کار کن . مثل این کد.


    double
    d = 0;
    string str = "10\r20\r10.25\r125.236";
    var list = str.Split('\r');
    foreach (string s in list)
    {
    d =
    Double.Parse(s);
    }



  15. #15

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    دوست عزیز چون توی رشته ی تو از r\n\ استفاده شده میتونی از این کدها استفاده کنی.


    double
    d = 0;
    string str = "10\r\n20\r\n10.25\r\n125.236";
    string[] ch = { "\r\n" };
    var list = str.Split(ch, StringSplitOptions.None);
    foreach (string s in list)
    {
    d =
    Double.Parse(s);
    }


    یا این


    double
    d = 0;
    string str = "10\r\n20\r\n10.25\r\n125.236";
    char[] ch = { '\r' };
    var list = str.Split(ch, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    foreach (string s in list)
    {
    d =
    Double.Parse(s);
    }


  16. #16

    نقل قول: مشکل تبدیل string به Double

    Convert.ToDecimal(مقدار رشته ای)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تبدیل String به DateTime
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 13:17 عصر
  2. سوال: مشکل در تبدیل نوع string به double
    نوشته شده توسط rezvan.j در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 20:22 عصر
  3. مشکل در تبدیل String به Integer
    نوشته شده توسط rtech در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 09:55 صبح
  4. مشکل با تبدیل String به کاراکتر
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 19:19 عصر
  5. یه مشکل در تبدیل String به PAnsichar
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1383, 08:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •