نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارث بری و استفاده از فایل های ui

  1. #1

    ارث بری و استفاده از فایل های ui

    سلام

    من به صورت CLI به راحتی می تونستم از ارث بری و.. بهره ببرم ولی نمی دونم توی کیوت چطوریه ! یعنی نحوه ی تعریفش مثلا :

    mainwindow.h
    #ifndef MAINWINDOW_H
    #define MAINWINDOW_H

    #include <QMainWindow>

    namespace Ui {
    class MainWindow;
    }

    class MainWindow : public QMainWindow
    {
    Q_OBJECT

    public:
    explicit MainWindow(QWidget *parent = 0);
    ~MainWindow();

    private:
    Ui::MainWindow *ui;
    };

    #endif // MAINWINDOW_H


    mainwindow.cpp
    #include "mainwindow.h"
    #include "ui_mainwindow.h"


    MainWindow::MainWindow(QWidget *parent) :
    QMainWindow(parent),
    ui(new Ui::MainWindow)
    {
    ui->setupUi(this);

    }

    MainWindow::~MainWindow()
    {
    delete ui;
    }



    در نظر بگیرید یه dialog.h و dialog.cpp هم داریم ! حالا نحوه ی نوشتن برنامه به صورتی که mainwindow از dialog ارث ببره چطوریه ؟ من هر جور نوشتم ایراد ازم گرفت !

    سوال بعدیم اینه که من با designer یه فروم می سازم حالا چوری در کیوت کریتور ازش استفاده کنم ! من import کردم ولی نمی دونم چطوری استفاده کنم !

  2. #2

    نقل قول: ارث بری و استفاده از فایل های ui

    کسی نیست ؟

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فایل های js. (فوری ٍ فوری)
    نوشته شده توسط kia_programmer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 09:15 صبح
  2. استفاده از فایل های برنامه های خطی مثل فری هند توی دلفی
    نوشته شده توسط hamidoooo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1384, 16:20 عصر
  3. استفاده از فایل های sql در دلفی
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 00:24 صبح
  4. استفاده از فایل های فلش در برنامه نویسی!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 28
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1383, 05:10 صبح
  5. استفاده از فایل های خارجی در asp.net
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 19:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •