نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

  1. #1

    Unhappy کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    سلام دوستان عزیز.
    بنده یک برنامه ی چند سندی در سی شارپ دارم که از بین این فرم ها شامل یک فرم هم برای پشتیبان گیری است. میخوام زمانی که برنامه را میبندم،کادر محاوره ای باز شود و از من سوال کند: آیا میخواهید پشتیبان بگیرید؟
    چه باید بکنم که اگر من خواستم از توی برنامه فرم پشتیبان را ببندم،فقط فرم بسته شود و اگر خواستم از برنامه بیام بیرون و این فرم باز شد و خواستم بستن فرم را بزنم از کل برنامه بیرون بیام؟
    کمکم کنید...

  2. #2

    نقل قول: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    تویه رویداد Form_closing بنویس
    یه Messagebox بزار که اگه کاربر Yes زود صفحه پشتیبانی ظاهر بشه

  3. #3

    نقل قول: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    تویه رویداد Form_closing بنویس
    یه Messagebox بزار که اگه کاربر Yes زود صفحه پشتیبانی ظاهر بشه
    من این کار را کردم فقط نمیخوام وقتی از تو خود برنامه اگر فرم پشتیبان را بستم از برنامه نیاد بیرون! که باز هم بیرون میاد!!! میشه کد انجام این کار را برام بنویسید دوست عزیز؟

  4. #4

    نقل قول: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    مگه چی نوشتی که میاد بیرون ؟
    کدتو بزار

  5. #5

    نقل قول: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    مگه چی نوشتی که میاد بیرون ؟
    کدتو بزار
    این هست:DialogResult r;
    r = MessageBox.Show("آیا می خواهید از بانک اطلاعاتی خود پشتیبان تهیه نمایید؟", "تهیه پشتیبان", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button1);
    if (r == DialogResult.Yes)
    {
    e.Cancel = true;
    chk = true;
    Tsm_Backup_Click(null, null);

    }

  6. #6

    نقل قول: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط studentofcomputer مشاهده تاپیک
    من این کار را کردم فقط نمیخوام وقتی از تو خود برنامه اگر فرم پشتیبان را بستم از برنامه نیاد بیرون! که باز هم بیرون میاد!!! میشه کد انجام این کار را برام بنویسید دوست عزیز؟
    سلام
    دوست عزیز شما اگر فرم پشتیبان گیریت از فرم اصلی برنامه جدا باشه , با بستن فرم پشتیبان گیری فقط اون فرم بسته می شه نه کل برنامت.

  7. #7

    نقل قول: کمک-بستن برنامه در سی شارپ

    سلام بايد روي اون فرم اصلي برنامت اين كارو انجام بديوقتي روي دكمه كلوز فرم اصلي كليك ميشه بره وفرم بك آپ توروباز كنه وقتي بك آپ تمتام ميشه هم كل بر نامه بسته بشه
        private void linkLabel3_LinkClicked(object sender, LinkLabelLinkClickedEventArgs e)
    {
    backre br = new backre(); br.ShowDialog();
    }
    بعد توي فرم بك اپ گيري هم اين كد رو بنويسي كه بعد از عمليات بك اپ گير ي برنامه بسته بشه
    string CurrentDatabasePath = Environment.CurrentDirectory + @"\data.accdb";
    FolderBrowserDialog fbd = new FolderBrowserDialog();

    if (fbd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    string PathtobackUp = fbd.SelectedPath.ToString();
    File.Copy(CurrentDatabasePath, PathtobackUp + @"\BackUp.bk", true);
    progressBar1.PerformStep();
    MessageBox.Show("عملیات تهیه نسخه ی پشتیبان با موفقیت انجام شد", "System Info", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    progressBar1.Value = 0;
    Application.Exit();
    آخرین ویرایش به وسیله hamide741 : چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 در 16:13 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست کمک در نوشتن پروژه برنامه نویسی سی شارپ
    نوشته شده توسط mojtabam67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 08:55 صبح
  2. کمک در برنامه ی گرافیک سی شارپ
    نوشته شده توسط mehrnaz90 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1391, 20:36 عصر
  3. سوال: کمک فوری :برنامه نویسی در سی شارپ یا جاوا
    نوشته شده توسط Amir 2010a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 22:09 عصر
  4. سوال: بستن برنامه های مختلف درسی شارپ
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1388, 11:18 صبح
  5. کمک در مورد نوشتن دو برنامه توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط mahdi_o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •