نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پر کردن حفره در OpenCV

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار JalaliMehr
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    صندلی جلوی کلاس
    پست
    146

    پر کردن حفره در OpenCV

    در تصویر زیر عملیات مورفولوژی روی ماسک نهایی صورت گرفته و به صورت زیر تبدیل شده است .حالا قصد دارم حفره های داخل برگ را پر کنم وقتی که بیش از حد closing استفاده می کنم حفره ها پر میشه اما اشکال اینجاست که ریخت برگ کاملاً تغییر می کنه آیا راه حلی وجود داره برای این مشکل؟

    Name:  barg.jpg
Views: 103
Size:  16.3 کیلوبایت

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: پر کردن حفره در OpenCV

    عملیات closing زمانی باید استفاده کنید که تغییرات در ریخت اهمیت آنچنانی برای شما نداشته باشه در این حالت وقتی با cvFindContour کنتور شکل مورد نظر را بدست آورید سپس از تابع cvDrawContour با فلگ CV_RETR_EXTERNAL استفاده جهت رسم استفاده کنید که کلیه حفره ها بدون تغییر در ریخت شکل موردنظر پر می شود.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار JalaliMehr
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    صندلی جلوی کلاس
    پست
    146

    نقل قول: پر کردن حفره در OpenCV

    اگر کدم C++‎ باشه بجای cvFindContour چه تابعی باید بجای آن استفاده کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: پر کردن حفره در OpenCV

    از تابع findContour که معادل cvFindContour هستش با این تفاوت که در نسخه C++‎ برای نگهداری نقاط از vector<vector<Point>> استفاده میشه بجای CvMemoryStorage و cvSeq.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آموزش کار کردن با openCV در C#‎
    نوشته شده توسط mrj3920 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1394, 14:02 عصر
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 11:33 صبح
  3. سوال: اضافه کردن کتابخانه ی openCV به VS2010
    نوشته شده توسط h0x00i در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1390, 13:38 عصر
  4. کپی کردن یک فولدر
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 10:56 صبح
  5. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •