نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در data gride view

  1. #1

    Question نمایش اطلاعات در data gride view

    یه دیتا بیس توی برنامم ساختم و یک data gride view که می خوام اطلاعات درون جدول را در آن نمایش دادخ بشه برای همین data source را اون جدول میذارم و برنامه را runمی کنم که exeption میزنه و پیغام زیر را میده

    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlServerCe.SqlCeException' occurred in System.Data.SqlServerCe.dll

    Additional information: The specified password does not match the database password. [ Data Source = c:\users\win8\documents\visual studio 2010\Projects\WindowsFormsApplication3\WindowsForm sApplication3\bin\Debug\abc.sdf ]




    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'db1DataSet.tbl1' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.tbl1TableAdapter.Fill(this.db1DataSet.tbl1);

    }

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات در data gride view

    کانکشن استرینگت رو بزار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: نمایش اطلاعات در data gride view

    سلام
    به نظر میاد که این خط کد را از جایی کپی کردید و توی برنامتون گذاشتید اگه اینطوره باید بگم که کارتون غلط هستش و این خط کد کاری براتون نمی کنه
    اما اگه این کار را نکردید باید کل قیمت اتصال به بانکتون را بذارید تا بشه مشکل را تشخیص داد
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات در data gride view

    کانکشن استرینگم اینه:
    Data Source=C:\Users\win8\Documents\mydb.sdf

    اون خط کد را هم کپی نکردم

    ___________
    من نمیدونم اصلا مراحل کار را درست رفتم یا نه ؟ میش مراحل کار را بگین ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: نمایش اطلاعات در data gride view

    public MdfTableAdapters.tblmainTableAdapter tblmain = new MdfTableAdapters.tblmainTableAdapter();
    dgv.DataSource = tblmain.MemberOnly();

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات در data gride view

    من مراحل کاری که انجام دادم را یک بار از اول میگم ببینید کجا اشتباه هستش
    1- یه پروژه جدید ایحاد کردم
    2- از قسمت server explore ک دیتا بیس ساختم
    3-سپس یک دیتا گرید ویو گذاشتم روی فرمم و دیتا سورس را انتخاب کردم و add project data surce را انتخاب کردم و اون مراحل ویزارد را تا آخر تا اینکهبه مرحله آخر رسیدم که جدولم را انتخاب کردم
    4- و تمام...
    فقط بگین درسته یا نه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: نمایش اطلاعات در data gride view

    نقل قول نوشته شده توسط ffreydon مشاهده تاپیک
    من مراحل کاری که انجام دادم را یک بار از اول میگم ببینید کجا اشتباه هستش
    1- یه پروژه جدید ایحاد کردم
    2- از قسمت server explore ک دیتا بیس ساختم
    3-سپس یک دیتا گرید ویو گذاشتم روی فرمم و دیتا سورس را انتخاب کردم و add project data surce را انتخاب کردم و اون مراحل ویزارد را تا آخر تا اینکهبه مرحله آخر رسیدم که جدولم را انتخاب کردم
    4- و تمام...
    فقط بگین درسته یا نه؟
    خوب همه این کار ها که کردین لازم هستش و درست انجام دادین حالا اگه فایل دیتاست ( xsd) هم به پروزه تون اضافه شده حلا راحت می تونیی اطلاعات رو واکشی کنی به کد که قبلا برات گذاشتم دقت کن
    یه متغیر از Mdf.xsd داخل پروژت کن و حالش رو ببر به همین سادگی

تاپیک های مشابه

  1. نمایش 2 جدول در یک data gride view
    نوشته شده توسط ashkan.comp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 11:02 صبح
  2. سوال: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW
    نوشته شده توسط فاطییما در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1391, 13:26 عصر
  3. گرفتن اطلاعات با کلیک از data gride view
    نوشته شده توسط amirfallah3301 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 22:36 عصر
  4. سوال: مشکل با درج اطلاعات در Data Grid View
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 15:07 عصر
  5. نمایش اطلاعات در data grid view
    نوشته شده توسط mehr_80 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •