نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل Ansi به Unicode در دلفی 7

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    تبدیل Ansi به Unicode در دلفی 7

    سلام
    من یک پروسیجری در دلفی Xe3 نوشتم که فایل های متنی Ansi با انکودینگ 1256 را به یونیکود تبدیل می کنه و دخیره می کنه و می خواهم این کار را در دلفی 7 انجام بدم ولی متاسفانه نمی تونم این کار را بکنم چون در تابع LoadFromFile و SaveToFileدر دلفی 7 نمی توان انکودینگ را بهش داد که موقع باز کردن از این انکودینگ استفاده کند.
    نمونه کد من:

    procedure Tform1.ConvertANSIFileToUTF8File(AInputFileName, AOutputFileName: TFileName);
    var
    Strings: TStrings;
    begin
    Strings := TStringList.Create;
    try

    Strings.LoadFromFile(AInputFileName , TEncoding.GetEncoding(1256));
    Strings.Text := UTF8Encode(Strings.Text);
    Strings.SaveToFile(AOutputFileName , TEncoding.UTF8);
    finally
    Strings.Free;
    end;

    end;


    بخشی را که دلفی 7 نمی فهمد

    Strings.LoadFromFile(AInputFileName ,TEncoding.GetEncoding(1256));
    Strings.SaveToFile(AOutputFileName , TEncoding.UTF8);

    دوستان می توانند راهنمایی کنند؟ایا راهی وجود دارد؟
    آخرین ویرایش به وسیله hector2000 : یک شنبه 08 اردیبهشت 1392 در 16:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: تبدیل Ansi به Unicode در دلفی 7

    سلام.
    چاره ی کار باز نویسی متد هاست.
    روش دیگه استفاده از کامپوننت های آماده است.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: تبدیل Ansi به Unicode در دلفی 7

    روش دیگه استفاده از کامپوننت های آماده است.
    http://www.tmssoftware.com/site/tmsuni.asp
    http://www.axolot.com/TNT/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    نقل قول: تبدیل Ansi به Unicode در دلفی 7

    ممنونم از پاسختون
    ولی من به دنبال کامپونت نیستم و تنها اگر دستور Loadfromfile بتواند انکودینگ 1256 را قبول کند ان وقت مشکل من حل میشود.
    این کامپونتهایی که دوستان معرفی کردن همگی دارای اشیا و ابجکت هستند و فکر نمی کنم که دستورات یونیکدی به دلفی اضافه کنند

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل ANSI به Unicode UTF8
    نوشته شده توسط Elnaz.Etedali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 02:37 صبح
  2. تبدیل ANSI به UNICODE
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 09:31 صبح
  3. تبدیل ANSI به UTF
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 17:40 عصر
  4. تبدیل ANSI به UTF
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 15:13 عصر
  5. تبدیل اعداد به حروف در دلفی
    نوشته شده توسط vjp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 18:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •