نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دانلود و اجرا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    دانلود و اجرا

    من یه برنامه دارم که می خوام برای فعال سازی بعد از نصب برنامه به اینترنت متصل بشه + اینکه هر روز یا هر موقعه سیستم ریست شد اجرا بشه و فایلی را از 3 یا چند آدرس مشخص دانلود کنه و اگه فایل با فیال اصلی یکی بود برنامه را اجرا کنه.

    حالا مشکل اصلی من در قسمت دانلود و اجرا برنامه هست.
    برای مثال یک فایل .reg دانلود کنه و بعد اجرا کنه بدون این که کاربر متوجه بشه.

    متشکر می شم با مثال بگید.

  2. #2

    نقل قول: دانلود و اجرا

    سلام
    اول اینکه باید کلید یک کلید رجیستری در مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run رجیستری ویندوز ایجاد کنید و مسیر فایل اجرایی نرم افزارتون رو اضافه کنید تا در زمان استارت آپ سیستم عامل برنامه اجرا شه

    برای وارد کردن کلید رجیستری بدون اینکه کار بر متوجه بشه به صورت زیر عمل کنید:
    Process addreg = Process.Start("regedit.exe", "/s file.reg");
    addreg.WaitForExit();


    namespace زیر هم باید اضافه کنید:
    System.Diagnostics.Process

    برای دانلود هم می تونید از webClient استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    این رو می دونم.
    می خوام از 3 URL مختلف دانلود + اگه هر کدوم از سرور ها مشکل داشت یا قطع شد از رو سرور بعدی یعنی بین 3 سرور سویچ کنه.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دانلود و اجرا

    سلام
    برای دانلود می تونی از این کد استفاده کنی :
     System.Net.WebClient WebClient = new System.Net.WebClient();
    WebClient.DownloadFile("آدرس فایل مبدا", @"آدرس فایل مقصد");

    برای اتصال به سرور های بعد هم در صورت قطع بودن می تونی از بلوک try , Catch استفاده کنی
                try
    {
    //server1
    }
    catch
    {
    try
    {
    //server2
    }
    catch
    {
    //server3
    }
    }

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    این کد درست اما مشکل اینه که تیام یا timeout نداره بخاطر همین هی داره تو لوپ داره تکرار مه کنه و نه می ره رو سرور بعدی.

    try
    {
    //server1
    }
    catch
    {
    try
    {
    //server2
    }
    catch
    {
    //server3
    }
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    متشکر می شم یه نمونه کد کامل بزارید.
    حالا 2 تغییر جدید :
    1 بعد از بالا آومدن ویندوز ران بشه.
    2 فایل .reg رو دانلود و اینپورت کنه + ارسال پیغام موفق و غیر موفق هم بده.

  7. #7

    نقل قول: دانلود و اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط AHRIMANSEFID مشاهده تاپیک
    متشکر می شم یه نمونه کد کامل بزارید.
    حالا 2 تغییر جدید :
    1 بعد از بالا آومدن ویندوز ران بشه.
    2 فایل .reg رو دانلود و اینپورت کنه + ارسال پیغام موفق و غیر موفق هم بده.
    فکر میکنم نیاز به این هست که برنامه نویسیش را خودت انجام بدی !!
    اخه دانلود که وبکلاینت استفاده میکنی
    اینپورت کردن هم که نمونش را گذاشتن برات برای فایل های ریجستری
    ارسال پیام هم دیگه خودت تویه کدت باید بزاری

    کدش را میخوای برات بنوین ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    بله من خودم نوشتم اما می خوام ببینم دیگران چطور می نویسن.
    این کد من 2 قسمت جدید شامل نه می شه.



    private static bool UriServerIsUp(string UriStr)
    {
    try //Try to do the check without errors.
    {
    if (UriStr.ToUpper().StartsWith("FTP://")) //Check if the website procol are FTP.
    {
    FtpWebRequest fWebRequest = (FtpWebRequest)WebRequest.Create(UriStr); //Create a request using the Uri string received by the method.
    fWebRequest.Timeout = 10000; //Set the response timeout to 10 seconds.
    FtpWebResponse fWebResponse = (FtpWebResponse)fWebRequest.GetResponse(); //Get the server response.
    if (fWebResponse.StatusCode == FtpStatusCode.OpeningData) //Get the server response code.
    {
    return true; //Return true if the response was 'OpeningData'.
    }
    else return false; //Return false if the response was not 'OpeningData'.
    }
    else //If is not FTP, check as HTTP protocol.
    {
    HttpWebRequest hWebRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(UriStr); //Create a request using the Uri string received by the method.
    hWebRequest.Timeout = 10000; //Set the response timeout to 10 seconds.
    HttpWebResponse hWebResponse = (HttpWebResponse)hWebRequest.GetResponse(); //Get the server response.
    if (hWebResponse.StatusCode == HttpStatusCode.OK) //Get the server response code.
    {
    return true; //Return true if the response was 'OK'.
    }
    else return false; //Return false if the response was not 'OK'.
    }
    }
    catch { return false; } //Return false if the there is an error with the request method.
    }


    foreach (string ServerUriString in
    new object[] { "http://myfirstwebsite.com/regfile.reg", "ftp://ftp.mynewftp.com/regfile.reg", "http://mythserver.com/regfile.reg" }) //Make a simple forearch to check if the servers is working.
    {
    if (UriServerIsUp(ServerUriString)) //Check if the UriString has a valid status code.
    {
    DownloadAndInstallRegFile(ServerUriString); //Download and Install the registry file.
    break; //Break the procedure one time that all the operation was completed successfully.
    }
    }


  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    می خوام یه سیستم جدید پیاده کنم.
    اما نمی دونم.
    اگه می توانید این کد های من یا کد های خوتون را کامل بزارید متشکر می شم.
    کار زیاد دارم به این نمی رسم انجام بدم.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    می خوام یه سیستم جدید پیاده کنم.
    اما نمی دونم.
    اگه می توانید این کد های من یا کد های خوتون را کامل بزارید متشکر می شم.
    کار زیاد دارم به این نمی رسم انجام بدم.

  11. #11

    نقل قول: دانلود و اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط AHRIMANSEFID مشاهده تاپیک
    بله من خودم نوشتم اما می خوام ببینم دیگران چطور می نویسن.
    این کد من 2 قسمت جدید شامل نه می شه.



    private static bool UriServerIsUp(string UriStr)
    {
    try //Try to do the check without errors.
    {
    if (UriStr.ToUpper().StartsWith("FTP://")) //Check if the website procol are FTP.
    {
    FtpWebRequest fWebRequest = (FtpWebRequest)WebRequest.Create(UriStr); //Create a request using the Uri string received by the method.
    fWebRequest.Timeout = 10000; //Set the response timeout to 10 seconds.
    FtpWebResponse fWebResponse = (FtpWebResponse)fWebRequest.GetResponse(); //Get the server response.
    if (fWebResponse.StatusCode == FtpStatusCode.OpeningData) //Get the server response code.
    {
    return true; //Return true if the response was 'OpeningData'.
    }
    else return false; //Return false if the response was not 'OpeningData'.
    }
    else //If is not FTP, check as HTTP protocol.
    {
    HttpWebRequest hWebRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(UriStr); //Create a request using the Uri string received by the method.
    hWebRequest.Timeout = 10000; //Set the response timeout to 10 seconds.
    HttpWebResponse hWebResponse = (HttpWebResponse)hWebRequest.GetResponse(); //Get the server response.
    if (hWebResponse.StatusCode == HttpStatusCode.OK) //Get the server response code.
    {
    return true; //Return true if the response was 'OK'.
    }
    else return false; //Return false if the response was not 'OK'.
    }
    }
    catch { return false; } //Return false if the there is an error with the request method.
    }


    foreach (string ServerUriString in
    new object[] { "http://myfirstwebsite.com/regfile.reg", "ftp://ftp.mynewftp.com/regfile.reg", "http://mythserver.com/regfile.reg" }) //Make a simple forearch to check if the servers is working.
    {
    if (UriServerIsUp(ServerUriString)) //Check if the UriString has a valid status code.
    {
    DownloadAndInstallRegFile(ServerUriString); //Download and Install the registry file.
    break; //Break the procedure one time that all the operation was completed successfully.
    }
    }

    و اینم سورس مطلب [+]
    داداش حداقل یه خطش را عوض میکردی بعد میگفتی خودم نوشتم !! بهتر نبود بگی این کدی هست که استفاده میکنم ؟

    موفق باشید
    نقل قول نوشته شده توسط AHRIMANSEFID مشاهده تاپیک
    می خوام یه سیستم جدید پیاده کنم.
    اما نمی دونم.
    اگه می توانید این کد های من یا کد های خوتون را کامل بزارید متشکر می شم.
    کار زیاد دارم به این نمی رسم انجام بدم.
    شرمنده منم کار زیاد دارم امیدوارم بقیه کاری نداشته باشن و برات کدی که میخوای را بنویسن و بزارن شما هم استفاده کنی !!!
    بابا یکم خودت کار کن بقیه هم کمکت میکنن نه اینکه کلش را از بقیه بخوای !

    موفق باشی

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    IRAN
    سن
    42
    پست
    74

    نقل قول: دانلود و اجرا

    این برنامه یکی از دوستام خواسته من هم وقت ندارم مثل شما.
    گفتم شاید کسی باشه کد من رو کامل کنه.
    اگر هم بلد نیستید بگید.

تاپیک های مشابه

  1. URL برای دانلود Agent ها و لیست فرامین هر کدام
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:12 عصر
  2. تشخیص بدهید برناه تان در حال اجرا است یا نه
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 12:38 عصر
  3. مبتدی: چگونه mp3 را قبل از اجرا دانلود کرده وسپس اجرا کنیم؟
    نوشته شده توسط armintirand در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 21:48 عصر
  4. چرا سرعت دانلود کردن فایلها اینقدر پائین می باشد؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1382, 17:12 عصر
  5. برنامه ISAPI بعد از اجرا در حافظه میمونه و قابل Delete نیست
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1382, 20:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •